Офіційна заява мережі магазинів MOYO щодо роботи магазинів на період карантину

Офіційна заява мережі магазинів MOYO щодо роботи магазинів на період карантину
Мережа магазинів MOYO дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Саме тому, ми тимчасово закриваємо всі роздрібні магазини MOYO на період карантину.

Інтернет-магазин moyo.ua продовжує свою роботу у посиленому режимі. Наші кур’єри працюють з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептик) та можуть здійснювати безпечну доставку.

На період карантину актуальною залишається доставка з MOYO 24/7 до спеціально облаштованих місць за адресою: м. Київ, вул. Марка Вовчка, 18а, поза межами магазину. Замовлення надходять зі складу протягом 20 хвилин через автоматизовану транспортну лінію. Це допомагає уникати зайвих контактів з працівниками та забезпечує безконтактне транспортування товарів, замовлених на сайті http://moyo.ua.

Здоров’я наших клієнтів, співробітників і кожного з нас важливіше. Жодні компроміси у боротьбі з вірусом — не на часі.
_____________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі