«Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє

«Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє
З 4 по 6 жовтня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр., 15), на «Лівобережній» відбудеться Ювілейна 25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я».
Організаторами цього масштабного експозаходу «Охорона здоров'я 2016» виступають компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина).

Співорганізатор - Міністерство охорони здоров'я України.

Генеральний інформаційний партнер - компанія «Моріон».

Різноплановість тематичних розділів виставки «Охорона здоров'я 2016» свідчить про широкий спектр експозиції: «Медична техніка, обладнання для лікування та діагностики», «Витратні матеріали, шовні матеріали, медичний одяг, засоби для догляду та гігієни», «Медичні меблі», «Сучасні інформаційні технології в медицині», «Лабораторна медицина», «Медичні науково-дослідні, навчальні заклади», «Інноваційні медичні технології»,«Послуги проектування, комплексного облаштування лікарень, лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв», «Обладнання для очищення, дезінфекції, стерилізації та зберігання стерильних виробів».

Щорічно виставка «Охорона здоров'я» збирає понад 350 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Свою участь у виставці «Охорона здоров'я 2016» уже підтвердили 200 учасників, серед яких компанії з Бельгії, Нідерландів, Білорусії, Італії, Казахстану, Китаю, Латвії, Литви, Польщі, Німеччини, Туреччини.

Єдиний інформаційний і виставковий простір експозиції, безумовно, буде сприяти просуванню та впровадженню інноваційних технологій в практичну медицину.

Науково-практична програма

Для майбутньої виставки «Охорона здоров'я - 2016» підготовлена насичена ділова та науково-практична програма за основними напрямками розвитку охорони здоров'я.

У день відкриття - 4 жовтня - Всеукраїнська громадська організація «Клуб мерів» проведе науково-практичний семінар для міських представників влади в сфері охорони здоров'я. У цей же день Українська академія реабілітації і здоров'я людини, Український науково-практичний медичний центр неврології та реабілітації, Департамент охорони здоров'я КМДА надасть можливість лікарям-фізіотерапевтам, лікарям ЛФК, фахівцям з реабілітації відвідати «Школу реабілітації».

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, ОС «Всеукраїнський альянс офтальмологів», Київське товариство офтальмологів планують проведення науково-практичного семінару «Сучасні технології та тенденції в офтальмології». Даний захід зацікавить лікарів-офтальмологів. Завчасна реєстрація учасників обов'язкова.
Кардіологам, терапевтам, лікарям загальної сімейної практики, безумовно, буде цікава науково-практична конференція "Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф», підготовлена провідними фахівцями національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова.

Для лікарів-пульмонологів, сімейних лікарів, а також терапевтів організатори: ТОВ Міда, Італійська компанія MIR-Medical International Research, за участю співробітників національного інституту фтізіатрії і пульмонології ім. Ф.Г.Яновського, національного медичного університету ім. А.А. Богомольця, НМАПО ім. П.Л. Шупика готують цікаву конференцію на тему "Діагностика і лікування бронхообструктивних захворювань".

Також у цей день планується проведення IV Міжнародного конгресу медичного туризму, організатором якого є Українська Асоціація Медичного Туризму (УАМТ).

Програма другого дня виставки - 5 жовтня - буде не менш насиченою.

Звертаємо Вашу увагу на те, що виставка передбачає проведення деяких заходів тривалістю в декілька днів.
Центр спеціальної подготовки з 4-6 жовтня з 12:00-17:00 год. презентує ряд майстер-класів з невідкладної медичної допомоги. Безумовно, подібний захід буде цікавим і пізнавальним для фахівців даної галузі, тому що роглядатимуться такі життєво важливі питання як алгоритм базової підтримки життя при раптовій зупинці серця, спеціалізовані реанімаційні заходи, зовнішня автоматична та мануальна дефібріляції, забезпечення прохідності дихальних шляхів і проведення штучної вентиляції легенів мішком AMBU, зупинка зовнішніх кровотеч за допомогою тугої тампонади та жгутування, робота з імобілізаційним обладнанням у випадках травми хребта. Даний майстер-клас, безсумнівно, зацікавить лікарів усіх спеціальностей.

Осучасненням медицини, проривом в майбутнє по праву слід назвати анонсовані новинки виставки: майданчик інноваційних технологічних рішень DIGITAL MED (Організатори: MEDBLOG, Українська асоціація розвитку інформаційних технологій в медицині, International Society for Telemedicine & eHealth (ISfTeH) і Medical Outsourcing Days - конференцію для керівників медичних установ (Організатори: Студія охорони здоров'я, Prozorro).

Майданчик інноваційних технологічних рішень в медицині продемонструє відвідувачам (рекомендована цільова аудиторія - керівники медичних установ) можливості застосування візуалізації та 3D-друк в медичній практиці, поділиться знаннями в складанні інформації про охорону здоров'я в Україні в електронному форматі, а також джерелами та аналітикою даних з медицини, сучасними технологіями для пацієнтів і лікарів. Дата проведення: 4-6 жовтня з 10:00-18:00год. Demo zone.

Програма заходу Medical Outsourcing Days присвячена аутсорсингу послуг для медичних компаній, орієнтована на керівників, власників медичних установ, головних лікарів. Складається з виступів експертів і майданчика для комунікації з компаніями, які надають юридичні, консалтингові, маркетингові, лабораторні послуги, допомагають з проведенням тендерів. Презентація цього заходу анонсована з 4-6 жовтня.

Ключовою подією виставки по праву можна вважати проведення з 4-6 жовтня МІЖНАРОДНОГО мультидисциплінарного конгресу (Kiev Evidence Week). Цей грандіозний захід проводиться в рамках виставки вперше. Представляє собою інноваційний конгрес, який не має аналогів в Україні, відразу по 15 медичним спеціальностями: кардіологія, пульмонологія, акушерство та гінекологія, педіатрія та неонатологія, генетика, ендокринологія, інфектологія та антибіотикотерапія, неврологія та психіатрія, гастроентерологія, ревматологія та імунологія. Цей масштабний захід, організований Українською медичною Асоціацією, дозволить виступити 120 доповідачам з 15 країн світу, анонсує проведення 70 годин лекцій з різних галузей медицини, передбачає більш ніж 3000 учасників.

Звертаємо також увагу на те, що участь у конгресі за даними напрямами платна. За результатами відвідування семінарів передбачається видача сертифікатів для слухачів та учасників.

Запрошуємо також фахівців медіндустрії скористатися програмою «БЕЗКОШТОВНИЙ автобусний трансфер» з міст: Черкаси, Чернігів, Житомир.

Маємо задоволення нагадати відвідувачам про програму ProfMeeting. Це безкоштовний сервіс для відвідувачів виставки, які займаються закупівлями медичної та фармацевтичної продукції. Скористатися сервісом можуть власники та керівники медичних установ, головні лікарі приватних і державних установ, фахівці, відповідальні за тендерні закупівлі.

«Медичний туризм. Виставка & Конференція. Київ»

В2В проект «Медичний туризм. Виставка & Конференція. Київ» (MTEC.Kyiv) вже декілька років поспіль обʼєднує професіоналів галузі охорони здоров'я та експертів туріндустрії. MTEC.Kyiv проходить за підтримки Української асоціації медичного туризму та Асоціації лікарів медичного туризму.

Серед учасників - іноземні клініки, реабілітаційні та оздоровчі центри, клініки пластичної хірургії, центри естетичної медицини, курорти з оздоровлення, український сектор оздоровчого та медичного туризму, оператори виїзного медичного туризму.

Проведення подібного грандіозного заходу, як «Охорона здоров’я 2016», безперечно, життєво важливе. Це унікальна можливість для представників держструктур і ділових кіл, широкої медичної громадськості, науковців та практикуючих лікарів встановити нові контакти, обговорити пріоритети розвитку всієї системи охорони здоров'я, ознайомитися з інноваційними рішеннями всіх галузей медицини та їх технічним забезпеченням, обмінятися передовим досвідом, розширити взаємовигідну співпрацю, намітити перспективні плани та виробити пропозиції щодо їх реалізації.
Будемо раді бачити Вас з 04 по 06 жовтня 2016 року за адресою: м.Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15 (метро «Лівобережна»).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі