«Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє

«Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє
З 4 по 6 жовтня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр., 15), на «Лівобережній» відбудеться Ювілейна 25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я».

Організаторами цього масштабного експозаходу «Охорона здоров'я 2016» виступають компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина).

Співорганізатор - Міністерство охорони здоров'я України.

Генеральний інформаційний партнер - компанія «Моріон».

Різноплановість тематичних розділів виставки «Охорона здоров'я 2016» свідчить про широкий спектр експозиції: «Медична техніка, обладнання для лікування та діагностики», «Витратні матеріали, шовні матеріали, медичний одяг, засоби для догляду та гігієни», «Медичні меблі», «Сучасні інформаційні технології в медицині», «Лабораторна медицина», «Медичні науково-дослідні, навчальні заклади», «Інноваційні медичні технології»,«Послуги проектування, комплексного облаштування лікарень, лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв», «Обладнання для очищення, дезінфекції, стерилізації та зберігання стерильних виробів».

Свою участь у виставці «Охорона здоров'я 2016» вже підтвердили понад 270 учасників, серед яких компанії з Бельгії, Нідерландів, Білорусії, Італії, Казахстану, Китаю, Латвії, Литви, Польщі, Німеччини, Туреччини, що представляють провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення та послуги медичного туризму.

Єдиний інформаційний і виставковий простір експозиції, безумовно, буде сприяти просуванню та впровадженню інноваційних технологій в практичну медицину.

Зпрошуемо відвідати http://www.publichealth.com.ua/ukr/registration#personal


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі