Olkom Group передала 1000 респіраторів Голосіївській РДА

Olkom Group передала 1000 респіраторів Голосіївській РДА
Група компаній Olkom передала 1000 респіраторів Голосіївській адміністрації м. Києва. Індивідуальні засоби захисту будуть розподілені між медиками і працівникам комунальних служб району.

«Ми всі розуміємо, що зараз настав дуже відповідальний час, коли необхідно проявляти власну соціальну відповідальність і продовжувати дотримуватися рекомендованих правил безпеки. Пом'якшення карантинних заходів не означає, що коронавірус зник і небезпеки заразитися більше немає. Медики щодня продовжують боротися з вірусом і рятувати життя людей, – коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. – І ми, як соціально-відповідальна компанія, вважаємо своїм обов'язком продовжувати підтримувати працівників сфер, які щодня знаходяться в зоні підвищеного ризику, допомагаючи іншим людям».

Нагадаємо, раніше Olkom Group надала безкоштовну допомогу для лікарів и пацієнтів лікарень м. Києва у вигляді соняшникової олії, яка входить до списку продуктів першої необхідності.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі