ORANGE ТА SES ПОЧИНАЮТЬ СПІВРОБІТНИЦТВО У СИСТЕМІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ O3B MPOWER І ВІДКРИВАЮТЬ НОВУ ЕРУ ДЛЯ ІННОВАЦІЙ В ОБЛАСТІ СУПУТНИКОВОГО ЗВ

ORANGE ТА SES ПОЧИНАЮТЬ СПІВРОБІТНИЦТВО У СИСТЕМІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ O3B MPOWER І ВІДКРИВАЮТЬ НОВУ ЕРУ ДЛЯ ІННОВАЦІЙ В ОБЛАСТІ СУПУТНИКОВОГО ЗВ
Orange стане першим глобальним оператором телекомунікацій, який інтегрує в свою мережу революційну терабітну систему зв'язку O3b mPOWER на основі супутникового зв'язку, щоб задовольнити зростаючий попит на можливості підключення в Африці

Orange, один з провідних в світі операторів мультисервісних телекомунікацій, представлений в 18 країнах Африки. Він стане першим оператором, який запровадив інноваційну O3b mPOWER - систему зв'язку наступного покоління компанії SES на основі середньоорбітальних супутників. Це дасть Orange можливість багаторазового нарощування своїх споживчих і бізнес-послуг, починаючи з Центральноафриканської Республіки (ЦАР).

O3b mPOWER є єдиною в світі негеостаціонарною орбітальноою широкосмуговою системою, що розробляється сьогодні і повністю фінансується. Розташовуючись всього в 8 тис. км від Землі, система буде забезпечувати рішення з низькою затримкою і високою швидкістю передачі, які можна легко інтегрувати в існуючі наземні мережі. Після введення в експлуатацію у 2022 році O3b mPOWER забезпечить швидкість передачі даних кілька терабіт в секунду по всьому світу, що уможливить перехід на цифрові технології і впровадження хмарних технологій практично в будь-якій точці планети.

Супутникове угруповання O3b mPOWER володіє високою гнучкістю та включає середньорбітальні супутники надвисокої швидкості передачі даних з низькою затримкою і високою потужністю. Кожен з них має до 5000 променів, що повністю налаштовуються і керуються. Їх можна переміщати і масштабувати в режимі реального часу, задовольняючи вимоги клієнтів. Система ідеально підходить для транзиту в національних мережах стільникового зв'язку і одночасного для міжнародного IP-транкингу.

Orange з 2017 року є клієнтом і першим хто впровадив сервіси на основі средньорбітальних супутників SES O3b нинішнього покоління. Orange є стратегічним партнером для SES, яка має значну присутність в Африці і на Близькому Сході, і також супутникові шлюзи в декількох країнах континенту. За допомогою O3b mPOWER, Orange істотно збільшить свої можливості зв'язку на основі средньорбітальних супутників з низькою затримкою для забезпечення зростання потреби в пропускній здатності, обумовленою постійно зростаючою клієнтською базою, новими цифровими додатками і фінансовими послугами. Революційна система дозволить Orange пропонувати широкосмуговий зв'язок з безперешкодним сполученням, поширюючи географічне охоплення.

Крім того, Orange Centrafrique (Orange ЦАР) буде з вигодою використовувати єдину в світі багатоорбітальну мережу, в якій задіяні середньорбітальні і геостаціонарні супутники SES для підключення і агрегації трафіку 2G і 3G від віддалених базових станцій по всій країні до базової мережі в столиці Бангі. Це дає оператору єдине джерело для транзиту в мережі і базового IP-транзиту, а також забезпечує узгоджену і безперебійну взаємодію між сервісами на основі середньоорбітальних і геостаціонарних супутників.

«Ми дуже раді бути партнерами SES і першими хто впровадив цю інновацію, маючи можливість пропонувати високоякісне підключення в найвіддаленіших місцях ЦАР. Це давнє партнерство повністю відповідає нашій місії зі створення більш інтелектуальних і відкритих мереж для подолання цифрового розриву в Африці і збільшення швидкості і географічного охоплення нашої мережі», - сказав Жан-Люк Вуйемен (Jean-Luc Vuillemin), виконавчий віце-президент Orange International Networks Infrastructures and Services.

«Ця нова угода є дуже важливою віхою як для наших компаній, так і для галузі в цілому. За допомогою інноваційної системи O3b mPOWER Orange і SES докорінно змінить ринок телекомунікацій, а також способи розширення і поліпшення мереж», - сказав Жан-Поль Хемінгуей (John-Paul Hemingway), генеральний директор SES Networks. Маючи здатність задовольняти широкий спектр телекомунікаційних потреб, включаючи транзит в мережах стільникового зв'язку і високопродуктивні хмарні підключення, O3b mPOWER - в комплексі з іншою наземною інфраструктурою - є ключем до підключення віддалених і недостатньо забезпечених зв'язком регіонів найбільш економічно вигідним способом».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі