Ощадбанк видав підприємцям 1 млрд грн мікрокредитів на розвиток бізнесу

Ощадбанк видав підприємцям 1 млрд грн мікрокредитів на розвиток бізнесу
Обсяг виданих кредитів підприємцям-мікропозичальникам в Ощадбанку сягнув 1 млрд грн.

Про це повідомили у прес-службі «Ощадбанку», пише видання Бізнес.

Банк профінансував майже 2800 бізнес-проектів зі створення або розвитку різноманітних напрямів бізнесу. Найбільшу частку фінансування спрямовано на агропромисловий комплекс, торгівлю, сферу послуг та дрібне виробництво.

Середня сума наданого кредиту – 360 тис. грн. Багато позичальників скористались державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», міжнародними та партнерськими програмами. За певними програмами ставки стартують від 0,1% річних.

Найбільше мікрокредитів видано у Львівській, Донецькій, Київській, Запорізькій, Вінницькій та Чернівецькій областях.

«Попри труднощі, з якими зіткнувся бізнес, він продовжує розвиватись, і ми готові допомагати підприємцям. Тим, хто зазнав найбільше фінансових труднощів унаслідок карантинних обмежень, ми надаємо кредитні канікули. 1200 клієнтам мікро-, малого та середнього бізнесу було надано можливість відстрочення платежів за тілом кредиту до трьох місяців за невідновлюваними кредитними лініями та строковими кредитами», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Також зазначається, що Ощадбанк фінансує мікропозичальників на суму до 5 млн грн за спрощеним пакетом документів і з лояльним підходом до застави. Кредити до 250 тис. грн надаються без застави.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі