Оскар 2019: вибір українських користувачів Google

Оскар 2019: вибір українських користувачів Google
Вже цієї неділі відбудеться вручення нагород Американської академії кіномистецтв "Оскар", і напередодні цієї важливої події в світі кіно ми традиційно проаналізували запити українських користувачів Google за останні три місяці і з'ясували, хто з номінантів цього року користувався найбільшою популярністю серед українських користувачів Google.

Якби від українських користувачів Google залежало, хто стане володарем "Оскара", то головний приз за кращий фільм отримала б музична драма "Народження зірки" з Леді Гага і Бредлі Купером в головних ролях. На другому місці за кількістю запитів блокбастер "Чорна пантера", а на третьому - біографічна драма "Богемська рапсодія". Повністю рейтинг фільмів-номінантів цього року від користувачів Google Україна виглядає так:

1. Народження зірки (A Star Is Born)
2. Чорна пантера (Black Panther)
3. Богемська рапсодія (Bohemian Rhapsody)
4. Зелена книга (Green Book)
5. Фаворитка (The Favourite)
6. Рома (Roma)
7. Влада (Vice)
8. Чорний кланівець (BlacKkKlansman)

Серед номінантів на "Оскар" за головну жіночу роль українці найчастіше шукали Леді Гага, яка отримала номінацію за фільм "Народження зірки". За нею йдуть Мелісса Маккарті і ветеран Голлівуду Гленн Клоуз, номінована на "Оскар" вже в сьомий раз.

1. Леді Гага (Народження зірки/A Star Is Born)
2. Мелісса Маккарті (Чи зможете Ви мені пробачити?/Can You Ever Forgive Me?)
3. Гленн Клоуз (Дружина/The Wife)
4. Олівія Колман (Фаворитка/The Favourite)
5. Яліца Апарісіо (Рома/Roma)

З претендентів на нагороду Кіноакадемії за головну чоловічу роль українців найбільше цікавив Бредлі Купер, для якого фільм "Народження зірки" став не тільки акторським успіхом, але й режисерським дебютом. На другому місці - Рамі Малек, який перевтілився в Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемська рапсодія", а на третьому - Крістіан Бейл, який зіграв колишнього віце-президента США Діка Чейні в комедійній драмі "Влада".

1. Бредлі Купер (Народження зірки/A Star Is Born)
2. Рамі Малек (Богемська рапсодія/Bohemian Rhapsody)
3. Крістіан Бейл (Влада/Vice)
4. Віллем Дефо (Ван Гог. На порозі вічності/At Eternity's Gate)
5. Вігго Мортенсен (Зелена книга/Green book)

Також ми проаналізували, якими мультфільмами - номінантами на Оскар в категорії "Кращий повнометражний анімаційний фільм" найбільше цікавилися українські користувачі Google. І тут на першому місці за популярністю - "Ральф проти Інтернету". Інші позиції виглядають таким чином:

1. Ральф проти Інтернету (Ralph Breaks the Internet)
2. Суперсімейка 2 (Incredibles 2)
3. Людина-павук: Навколо всесвіту (Spider-Man: Into the Spider-Verse)
4. Мірай з майбутнього (Mirai)
5. Острів собак (Isle of Dogs)

Чи збіглися вподобання українських користувачів Google і членів Американської кіноакадемії, ми дізнаємося вже в неділю 24 лютого (в ніч на понеділок, за київським часом).
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі