Panasonic продовжує співпрацю з Cirque du Soleil® і запрошує всіх продемонструвати свої таланти в конкурсі

Panasonic продовжує співпрацю з Cirque du Soleil® і запрошує всіх продемонструвати свої таланти в конкурсі
Компанія Panasonic Україна продовжує колаборації з відомим у всьому світі канадським Cirque du Soleil (Цирк дю Солей). Напередодні його гастролей в Україні з шоу CRYSTAL, під час якого компанія вперше втілить світ своїх фантазій на льоду, була випущена нова лімітована серія елементів живлення Panasonic, а 1 листопада стартував захоплюючий онлайн-конкурс «Сила всередині — продемонструй таланти».

Колаборація Panasonic і Cirque du Soleil триває вже два роки. Кожне шоу «сонячного цирку» — це комбінація неймовірної акробатики, виконавської майстерності найвищого ґатунку, надихаючої музики, приголомшливих декорацій і реквізиту, зроблених власноруч костюмів і багато чого іншого! Як батарейки Panasonic завдяки своїй енерговіддачі дозволяють вдихнути життя в пристрої або іграшки, так і артисти Cirque du Soleil, спираючись на свій талант і майстерність, дарують енергію глядачам у всьому світі.

Лімітована серія елементів живлення Panasonic Alkaline Power зі сценічними світлинами виконавців Cirque du Soleil вже представлена в роздрібних магазинах.

Додатково в межах колаборації з Cirque du Soleil стартував онлайн-конкурс «Сила всередині — продемонструй таланти», який триватиме до 20 січня 2020 року. Panasonic закликає надихнутися лімітованою серією батарейок, згадати, що сила присутня всередині кожного з нас, і продемонструвати свої таланти!

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті https://panasonic-batteries.in.ua/, зробити креативну фотографію, яка повною мірою розкриє ваш талант, і викласти світлину на сайт. Після проходження модерації ви зможете поділитися фотографією в соціальних мережах, щоб друзі та знайомі мали змогу проголосувати за вас! Діти також можуть брати участь у конкурсі за згодою батьків. Проміжні підсумки конкурсу й обирання переможців проводитимуться щомісяця! Головний приз — квитки на шоу CRYSTAL™ Cirque du Soleil у Києві в лютому 2020 року!

Про Cirque du Soleil Entertainment Group:
Почавши з невеликої групи з 20 вуличних артистів в 1984 році, Cirque du Soleil Entertainment Group буквально винайшла цирк заново, перетворившись в одну з найбільших компаній індустрії розваг. Канадський лідер розваг з'явився в Монреалі, де сьогодні розташована штаб-квартира компанії. З моменту свого заснування Cirque du Soleil Entertainment Group принесла казку і радість в життя більш ніж 190 мільйонів глядачів у 450 містах в 60 країнах світу. У компанії працює більше 4000 чоловік з майже 50 країн світу, в тому числі 1400 артистів. Cirque du Soleil Entertainment Group займається створенням контенту для широкого спектра найсміливіших і амбітних проектів. Крім роботи над своїми «фірмовими» постановками, які отримали визнання у всьому світі, Cirque du Soleil Entertainment Group розширює творчі зусилля, спрямовуючи їх у такі види розваг, як мультимедійні шоу, імерсивні проекти, тематичні парки і спеціальні заходи. Виходячи за рамки звичного, Cirque du Soleil Entertainment Group прагне за допомогою своїх головних «інструментів» - творчості і уяви - залишити позитивний слід на планеті, у житті окремих людей і всього суспільства.

Про Panasonic:
Корпорація Panasonic є світовим лідером у розробці різноманітних електронних технологій та рішень для споживачів в побутовій електроніці, житлово-комунальному, автомобільному та корпоративному бізнесах. Відзначивши свою 100 річницю у 2018 році, Panasonic має 592 дочірню компанію та 88 асоційованих компаній в усьому світі, зафіксувавши консолідований обсяг чистих продажів у 8,002 трильйони ієн за рік, що закінчився 31 березня 2019 року. Зобов’язуючись досягти нової цінності через інновації, компанія використовує свої технології для створення кращого життя та кращого світу для своїх клієнтів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі