«Параллель» б’є рекорди з податкових виплат до державного бюджету України

«Параллель» б’є рекорди з податкових виплат до державного бюджету України
Компанія «Параллель», один з найбільших регіональних паливних операторів України, за підсумками 2018 року практично в три рази збільшила податкові виплати до державної скарбниці. Загальна сума податків та обов’язкових платежів склала 1,86 млрд. грн. З них до державного бюджету України перераховано майже 1,84 млрд. грн, а місцеві бюджети поповнилися на 20,72 млн. грн.

Зростання податкових виплат до держбюджету обґрунтовано збільшенням імпортних закупівель палива. У 2018 році порівняно з 2015-2017 рр. «Параллель» істотно підвищила обсяги поставок. Пропорційно до закупівель нафтопродуктів у зарубіжних постачальників зросли розміри акцизного податку та податкових виплат компанії митним органам.

«З першого дня роботи компанія «Параллель» підтримує статус добросовісного платника податків. І 2018 рік дійсно став для нас рекордним з податкових відрахувань до бюджетів всіх рівнів. Як соціально-відповідальна компанія ми будуємо бізнес не лише на благо наших клієнтів та партнерів, але й задля гідного рівня життя всіх громадян, які своєчасно отримають з бюджету пенсії та зарплати, субсидії та інші соціальні виплати», - підкреслив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі