«Параллель» гарантує якість: бензин А-95 Perfekt успішно пройшов незалежну експертизу

«Параллель» гарантує якість: бензин А-95 Perfekt успішно пройшов незалежну експертизу
За результатами незалежних досліджень Інститута споживчих експертиз якість бензина А-95 Perfekt компанії «Параллель» відповідає вимогам, що встановлені стандартами.

Перевірка проб на відповідність нормативам профільного ДСТУ 7687:2015 (бензин А-95 - Евро5) проходила в сертифікованій лабораторії. Всі зразки перевірялись за однаковими параметрами – октанове число, вміст сірки та об’ємні частки ароматичних вуглеводнів та бензолу.

Звіт експертів підтвердив відповідність бензина А-95 Perfekt компанії «Параллель» усім нормам ДСТУ 7687:2015:

«Результати експертизи були цілком очікуваними, тому що ми співпрацюємо лише з надійними постачальниками. Всі нафтопродукти проходять багаторівневий контроль якості. Відбір проб та перевірка пального здійснюється на всіх етапах поставки, починаючи від нафтобази та закінчуючи АЗС. Підтвердженням цих досліджень є паспорт якості та сертифікат відповідності пального ДСТУ, ознайомитись з якими можна на кожній АЗС у Куточку споживача, – говорить Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель». – Як соціально-відповідальна компанія ми цінуємо свою репутацію. Тому пильно контролюємо якість нафтопродуктів на всіх АЗС. Бо це не лише гарантія безпечної та надійної роботи автомобілів наших клієнтів, але й, в першу чергу, зниження кількості шкідливих викидів в атмосферу»


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі