«Параллель» оновила дизайн стаканчиків

«Параллель» оновила дизайн стаканчиків

Компанія «Параллель» оновила дизайн стаканчиків для напоїв, щоб клієнти змогли перейнятися особливою для кожного сезону атмосферою.

Зимові стаканчики вже підкорили серця покупців, подарувавши відчуття сніжної казки. І тепер зі зміною пір року клієнти зможуть надихнутися настроєм кожного сезону, насолоджуючись улюбленими кавовими напоями на АЗК «Параллель».

Нагадаємо, що для приготування всього асортименту кави в мережі АЗК «Параллель» використовується вишукана 100% арабіка з плантацій Бразилії і Центральної Америки.

Удобная тара для продуктов питания и напитков - Пластиковые стаканы с крышкой.

А поєднання смачних напоїв і красивого посуду покликане дарувати клієнтам гарний настрій і бажання повертатися на АЗК «Параллель».

У всіх міні-маркетах ZZZIP!! працюють міні-кафе, де можна випити ароматну каву. Вам сподобається широкий асортимент кави — эспресо, лате, амерікано, капучино та інші види кавових напоїв.

У міні-кафе Вам запропонують великий асортимент продуктів харчування, у тому числі хот-доги, бургери, сендвічі, випічку, каші швидкого приготування, великий вибір напоїв. Карти фаст-фуду регулярно поповнюються смачними новинками.

У міні-маркетах ZZZIP!! можна придбати все необхідне для будинку, автомобіля або подорожі: продукти харчування, напої, супутні товари. У асортименті частини міні-маркетів також присутня преса, автохімія, аксесуари і запчастини для автомобілів.

О компанії "Параллель"

Компанія «Параллель» успішно працює на ринку нафтопродуктів з 1995 року. Сьогодні «Параллель» — це розвинута мережа АЗК в Східній Україні. Компанія є офіційним постачальником палива марки Perfekt.

Соціальні програми є невід'ємною частиною корпоративної стратегії. «Параллель» приділяє велику увагу підтримці талановитої молоді, виступає спонсором подій спортивного та культурного життя.

Турбота про співробітників, створювання комфортних умов для праці, підтримка корпоративного духу, увага до адаптації нових кадрів — це основа філософії компанії
______________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі