«Параллель» підтримала проведення традиційного мотокросу в Краматорську

«Параллель» підтримала проведення традиційного мотокросу в Краматорську
22 вересня в Краматорську в балці Кутовій за спонсорської підтримки компанії «Параллель» відбувся 51-й відкритий традиційний мотокрос, присвячений Дню міста.

Для участі в змаганнях з’їхалось більше 50 кращих спортсменів із 7 областей – Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Сумської. Серед учасників були і чемпіони України 2019 року, і ветерани спорту, і початківці. Наймолодшому спортсмену виповнилось 4 роки.

Незважаючи на несприятливі погодні умови для проведення мотокросу, всі спортсмени подолали дистанцію без травм.

Переможці заїздів у всіх номінаціях отримали в подарунок фірмовий бензин Perfekt-95 від паливного спонсора змагань – компанії «Параллель».

«Мотокрос – це складний та небезпечний вид спорту. Тут мають значення не лише досвід та навички самого спортсмена, технічний стан транспортного засобу, погодні умови, але й якість траси. Після кожних змагань її доводиться відновлювати майже з нуля, а на це йде багато сил та ресурсів, - поділився Володимир Фастовець, президент федерації мотоциклетного спорту Донецької та Луганської областей. – Хотілося б, щоб мотокрос у нас розвивався активніше. І юні спортсмени, які здійснюють лише перші кроки в цьому виді спорту, вже за декілька років продемонструють високі результати на чемпіонатах світового рівня».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі