«Параллель» подарувала пальне фіналістам чемпіонату з Drag Racing

«Параллель» подарувала пальне фіналістам чемпіонату з Drag Racing
5 жовтня 2019 року на старому аеродромі Маріуполя відбулась найочікуваніша подія осені – фінал чемпіонату Донецької області з Drag Racing. Переможці заїздів в класі Unlim STREET отримали в подарунок пальне від компанії «Параллель».

За титул чемпіонів спортсмени змагались протягом сезону – брали участь в усіх етапах змагань, які відбувались в Маріуполі, Покровську, Краматорську, а сума балів за всі заїзди фіксувалась в рейтинговій таблиці.
«Параллель» традиційно вручила талони на фірмове пальне Perfekt 95 призерам заїздів у класі Unlim STREET. Переможцем став Ігор Ловга з Харкова, почесне друге місце посів Дмитро Семенченко з Маріуполя, а бронза дісталась Костянтину Денисову з Мелітополя.

До фіналу чемпіонату організатори підготували справжнє шоу: концертно-розважальна програма, урочисте нагородження переможців та 8-ми кілограмовий торт з логотипом чемпіонату. Сюрпризом для гостей та учасників став ведучий змагань – на цю роль запросили коментатора Формули-1. Окрім того, в рамках чемпіонату відбувся й конкурс автозвуку, де кожен охочий мав змогу продемонструвати, як звучить його автомобіль.

«Автомобільні гонки – це швидкість, азарт та, звичайно ж, професіоналізм пілотів. Тому сподіваємось, що вони належним чином оцінили фірмове пальне Perfekt 95, яке чудово підходить для гоночних автомобілів, оскільки дозволяє паливній системі працювати безпечно навіть на великих швидкостях. В 2019 році компанія «Параллель» була постійним паливним спонсором чемпіонату з Drag Racing в Донецькій області, тому ми з цікавістю очікували підбиття підсумків змагань, щоб привітати фіналістів із заслуженою перемогою», - розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі