«Параллель» подарувала талони на фірмове пальне найсильнішим шахтарям

«Параллель» подарувала талони на фірмове пальне найсильнішим шахтарям
23 серпня на центральній площі міста мешканці Павлограда з розмахом відсвяткували професійне свято – День Шахтаря. В межах святкування відбулись традиційні «Шахтарські богатирські ігри», в яких взяли участь 5 команд підприємств ДТЕК, а компанія «Параллель» нагородила найсильніших учасників.

Команди демонстрували рівень своєї фізичної підготовки в 6 конкурсах: кантування покришки, «богатирська карусель», «богатирська колода», драгпул, армреслінг та командне перетягування каната.
Головним суддею «Шахтарських богатирських ігор» став Олександр Дубовий – чемпіон та рекордсмен світу та Європи з силового екстриму.

За підсумками змагань впевнену перемогу виборола команда «Павлоградвугілля», залишивши позаду минулорічного лідера – команду «Добропіллявугілля».

Переможці отримали омріяний Золотий кубок та фірмове пальне Perfekt 95 від компанії «Параллель».
Нагороджуючи зі сцени команду найсильніших шахтарів, Вадим Гребенюк, територіальний менеджер компанії «Параллель», привітав мешканців міста з професійним святом та подякував учасникам за видовищні змагання: «Сьогодні ми з Вами стали свідками того, як серйозна фізична підготовка та міцна сила духу привели до перемоги команду «Павлоградвугілля». Бажаю учасникам, щоб подібні успіхи вони демонстрували не лише в богатирських змаганнях, але й в усіх сферах свого життя».

Після нагородження богатирі поступилися сценою зіркам української естради: Світлані Тарабаровій та Олегу Скрипці з групою «ВВ», які розважали павлоградців майже до півночі.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі