«Параллель» продовжує оновлювати парк кавомашин

«Параллель» продовжує оновлювати парк кавомашин
У вересні 2019 року успішно завершився черговий етап проекту з модернізації обладнання в мережі міні-маркетів «Параллель». Тепер ще на восьми АЗК функціонують нові кавомашини.

За останні роки «Параллель» на 50% оновила парк кавомашин в мережі своїх міні-маркетів. Встановлене обладнання не лише суттєво розширює асортимент кавових напоїв в мережі АЗК компанії, але й максимально розкриває вишуканий смак та неповторний аромат фірмової кави від «Параллель». Збалансований та насичений бленд 100% арабіки від ТМ Isla порадує гурманів, які звикли до традиційного смаку кави з шоколадно-горіховими нотками.

Сучасні кавомашини відповідають новітнім технологіям, що дозволяє збільшити продуктивність, зберігаючи при цьому високу якість напоїв. Щоб забезпечити ідеальну піну та бездоганний ніжний смак молочного кавового меню, всі моделі обладнано спеціальними холодильниками для зберігання молока.

«Наше основне завдання – запропонувати клієнту широкий вибір смачних та якісних напоїв, як в кращих кав’ярнях. Останнім часом ми спостерігаємо позитивну динаміку продажу кави та кавових напоїв, так щорічно їх вживання збільшується більше ніж на 10 %. Тому оновлення парка кавомашин – прекрасне рішення для підтримання високого рівня сервісу в мережі наших АЗК», – поділився Олексій Шевчук, начальник відділу розвитку мережі міні-маркетів «Параллель».
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі