«Параллель» продовжує підтримку автоспорту в Маріуполі

«Параллель» продовжує підтримку автоспорту в Маріуполі
27 липня 2019 року на Старому Аеродромі Маріуполя відбулось одразу два автоспортивних заходи: Чемпіонат Української Drag Racing Федерації та Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019. Компанія «Параллель» нагородила кращих пілотів в класі MONO PRO.

Для участі в кваліфікаційних заїздах зібрались водії з різних областей України.

Після напруженої та азартної боротьби Чемпіонату Донецької області пальне в подарунок від «Параллели» отримали призери в класі MONO PRO: перше місце посів Ловга Ігор, на другому опинився Чупахін Олександр, а третє – у Каменського Євгена.

«Наша компанія вже четвертий рік поспіль підтримує Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019. І хотілось би зазначити, що за цей період географія учасників помітно розширилась, – розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель». – Радує, що з кожним роком захід приваблює все більше глядачів, бо рівень змагань та пілотів зростає, а це означає, що більше драйву та азарту стає на трасі для перегонів».
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі