«Параллель» продовжує розвивати парк газовозів

«Параллель» продовжує розвивати парк газовозів
Компанія «Параллель» розширює свій транспортний парк. Незабаром на маршрут вийде новий газовоз компанії, придбаний у провідного виробника автоцистерн в Україні ТОВ «Еверласт».

Газовоз відповідає Європейській угоді про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів, а також ПДР щодо відсутності перевантаження для доріг України. Крім того, автоцистерна оснащена сучасним лічильником-витратоміром Micro Motion компанії Emerson з принтером Epson, який забезпечує точність видачі скрапленого газу. Невід'ємною базовою функцією всіх бензовозів і газовозів, які транспортують пальне компанії «Параллель», є системи GPS-моніторингу. Вони дозволяють повністю контролювати пересування автомобіля у реальному часі, а також переглядати історію поїздок за тривалий період.

«Розширення автопарку дозволить нам задовольнити потреби зростаючої кількості клієнтів як у напрямку роздрібних продажів, так і в реалізації пального дрібним гуртом», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі