«Параллель» стала генеральним партнером Дня захисту дітей-онлайн

«Параллель» стала генеральним партнером Дня захисту дітей-онлайн
День захисту дітей - свято з глибоким підтекстом, покликане розповісти про проблеми дітей та важливість захисту їх прав. До цієї пам'ятної дати компанія «Параллель» спільно з БО БФ «Карітас Запоріжжя» провели онлайн-конкурси для дітей із багатодітних, неповних сімей і сімей, які потрапили у складні життєві обставини, Запорізької та Донецької областей.

Діти активно брали участь у сімейній правовій грі «Що? Де? Коли?», ставили експерименти у «Фізичній лабораторії» і сміливо висловлювали свою думку у творчому конкурсі «Я маю право». Завдяки паливній підтримці «Параллелі» всі подарунки, включаючи головний приз від компанії - смартфон, були вчасно доставлені своїм власникам у Запорізькій і Донецькій областях.

«Ми дуже серйозно ставимося до питання щасливого дитинства, тому регулярно реалізуємо ініціативи, спрямовані на підтримку дітей з непростою долею. Наприклад, ми надаємо адресну допомогу дітям з інвалідністю, влаштовуємо розважальні заходи в інтернатах, до свят даруємо подарунки дітям з дитячих будинків сімейного типу, реабілітаційних центрів і сімей, які потрапили у складні життєві обставини, підтримуємо благодійні фестивалі», - сказала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі