Перейти на контрактний тариф Київстар тепер можна віддалено

Перейти на контрактний тариф Київстар тепер можна віддалено
Обрати контракту форму обслуговування стало ще простіше – тепер можна замовити безкоштовну кур’єрську доставку SIM-карти та договору по всій території України. Скористатися послугою можуть як теперішні абоненти Київстар, так і нові клієнти, які вирішили приєднатися до мережі національного телеком-оператора.

Для цього достатньо обрати вигідний контрактний тариф у інтернет-магазині Київстар за посиланням shop.kyivstar.ua та оформити доставку. Під час її підтвердження абоненти зможуть одразу внести всі необхідні дані для укладання договору* і отримають вже заповнений документ для підписання. Доставку здійснять у зручний для абонента час за попереднім узгодженням.

Абоненти можуть обрати один із тарифів «Smart», у яких надається безлімітний мобільний інтернет**, безлім для дзвінків у мережі, від 120 до 3000 хвилин для дзвінків на інші номери по Україні, а також за кордон***; фіксований інтернет та інші послуги без додаткової плати.

Серед переваг контрактного обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у цьому місяці, а сплачувати у наступному. І, звісно, значно вищий рівень захисту номеру та SIM-карти, адже всі операції з ними може здійснювати лише ідентифікований власник. Це особливо актуально, якщо до номера прив’язані онлайн-банкінг, профілі в соціальних мережах тощо.

*Для підписання договору необхідно надати паспортні дані та ІПН. Всі дані обробляються та захищаються оператором згідно з вимогами діючого законодавства України.

**У тарифі «Smart» - безлімітний інтернет для 45 додатків згідно з умовами тарифу; для тарифів Smart+, Smart Max та Smart Business - безлімітний інтернет для всіх сервісів.

***Хвилини діють також для дзвінків на номери мобільного та фіксованого зв’язку у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та РФ. За даними Київстар, майже 90% усіх дзвінків за кордон абоненти здійснюють саме в ці країни.

___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі