Переваги AMD EPYC для операторів телекомунікацій

Переваги AMD EPYC для операторів телекомунікацій
Цього тижня стартувала виставка Mobile World Congress, і ми хочемо поділитися з вами новим постом в нашому блозі. У ньому ви можете дізнатися про переваги процесорів AMD EPYC для серверів і вбудовуваних систем, які є актуальними для сервіс-провайдерів і телекомунікаційних компаній.

• Нові процесори AMD EPYC 7000. Ці процесори підходять для операторів, які прагнуть до створення мереж 5G або хочуть підготувати свою існуючу інфраструктуру до віртуалізації мережевих функцій (NFV). Для телекомунікаційних компаній, яким необхідно переконатися в стабільності серверів при будь-яких умовах, доступні рішення HPE ProLiant DL325 Gen10 і HPE ProLiant DL385 Gen10 на базі AMD EPYC, які тепер сертифіковані відповідно до вимог стандарту NEBS (Network Equipment Building System) рівня 3. Крім сертифікації для різних умов роботи ці сервери також надають операторам велику кількість обчислювальних ядер, неймовірну пропускну здатність пам'яті і можливості інтерфейсу PCIe.

• EPYC Embedded 3000. Ці процесори мають в наявності до 16 ядер, до 1 Тб оперативної пам'яті, до 8 мережевих інтерфейсів 10GbE Ethernet, вбудовані функції безпеки і до 64 смуг PCIe. Завдяки цьому вони забезпечують підтримку і ефективність обчислень для новітніх девайсів, мережевих пристроїв і систем безпеки, обладнання 5G і багато чого іншого.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі