Перші підсумки відбору національної бізнес-премії

Перші підсумки відбору національної бізнес-премії
У грудні Експертна Рада премії «Український Національний Олімп» визначила першу п'ятірку Лауреатів за результатами 2018 року. Прийом заявок та відбір кращих підприємств вітчизняному економіки за підсумками діяльності в цьому році почався в жовтні. Перші компанії і бренди, показники і характеристики яких відповідають основним критеріям відбору, відзначені професійною нагородою в наступних номінаціях:

Інвестиційно-девелоперська компанія Taryan Group, Київ, Провідний девелопер Києва: інновації та стримкий розвиток. Компанія формує нові орієнтири в будівництві і девелопменті столиці. Професійна команда та багаторічний досвід дозволяють цьому девелоперу створювати функціональні і ергономічні об'єкти, які гармонійно інтегровані в архітектуру міста і є зразком сучасного стилю та комфорту.

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд», Київ, Лідер галузі: нові стандарти житла та соціальна відповідальність

За 27 років роботи в будівництві ця найбільша українська корпорація ввела в експлуатацію 60 будинків, для реалізації проектів різної складності об'єднала проектні інститути, будівельні і монтажні підприємства по всій Україні, стала активним учасником державних програм зі стимулювання будівництва доступного житла.

ПП «Надія», Черкаси, Кращий роботодавець: за вагомий внесок у реалізацію державної політики зайнятості. Цього забудовника відрізняють багаторічний досвід будівництва та професійний підбір кадрів. Компанія активно створює робочі місця (штат понад 400 фахівців), що сприяє соціально-економічному зростанню регіону; забезпечує соціальні гарантії та додаткові пільги співробітникам, підвищуючи їх кваліфікацію і професіоналізм.

Будівельна корпорація Ріел, Львів, Лідер ринку житла м Львова. За 15 років своєї роботи в вітчизняної будівельної галузі корпорація РИЕЛ стала лідером на ринку нерухомості Львова та успішно вийшла на столичний будівельний ринок. Житлові комплекси корпорації мають неповторний характер, який передається архітектурою, атмосферою, назвою, і надають мешканцям максимально комфортні умови проживання.

MATARI, Київ, Бренд року: якість і надійність. Цей бренд об'єднує 15 виробничих підприємств по всьому світу, відрізняється великим асортиментом енергообладнання. Постійне впровадження найсучасніших технологій, дозволяє компаніям виробляти техніку і постійно модернізувати її, при повній відповідності існуючим світовим стандартам і нормам якості та безпеки.

Премією «Український Національний Олімп», заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі