Перший пішов: «Леруа Мерлен Україна» йде в регіони і відкриває перший гіпермаркет в Одесі

Перший пішов: «Леруа Мерлен Україна» йде в регіони і відкриває перший гіпермаркет в Одесі
4 квітня компанія «Леруа Мерлен Україна», єдиний європейський гравець в DIY-сегменті в Україні, відкриє в Одесі перший регіональний гіпермаркет. Новий проект загальною площею 10 500 кв. м розташується в торгово-розважальному центрі «Рів'єра» за адресою Південна дорога, 1. Інвестиції компанії в об'єкт склали 50 млн грн, а кількість створених робочих місць сягає більше 100.

На торговій площі 8 645 кв. м буде представлено понад 30 000 найменувань товарів у 14 торгових відділах. Перед гіпермаркетом розміститься павільйон з пропозиціями для дачі та саду, площею 600 кв. м і безкоштовна стоянка на 183 паркувальних місця.

Компанія «Леруа Мерлен Україна» представлена на українському ринку з 2008 року. У листопаді 2010 р відкрив свої двері покупцям перший торговий об'єкт мережі в Києві. Наразі в Україні вже працює 4 гіпермаркети, усі вони розміщені в столиці за адресами: вул. Полярна, 17А (площу 11 500 м 2), пр. Броварський, 3В (площa 17 000 м2), вул. Саперно-Слобідська, 26 (площа 12 500 м 2), Кільцева дорога, 12 (площа 8 200 м2). Гіпермаркет в Одесі стане п'ятим проектом компанії і першим регіональним об'єктом, який покладе початок розвитку мережі в регіонах. Крім того, в найближчих планах «Леруа Мерлен Україна» відкриття нового магазину в Києві та подальший розвиток в Україні.
«Компанія Leroy Merlin активно розширюється в Україні. Ми відкриваємо перший регіональний магазин в Одесі, який стане 5-м в Україні. Я впевнений, що новий гіпермаркет зіграє велику роль в поліпшенні життя людей тут, в Одесі, завдяки нашим низьким цінам щодня, асортименту продукції, відношенню до клієнтів», – стверджує Седрік Броссе, генеральний директор «Леруа Мерлен Україна».

Відмінною рисою одеського гіпермаркету стануть: зона майстер-класів і майстерня, в яких клієнти зможуть майструвати або тестувати різні інструменти. Для якісного і швидкого обслуговування потоку клієнтів в новому гіпермаркеті працюватимуть 14 кас. Також усі відвідувачі зможуть скористатися низкою додаткових сервісів, серед яких: доставка товарів, обмін валют, затишне кафе й багато інших.

Французька компанія «Леруа Мерлен» входить до складу міжнародної холдингової групи ADEO, яка спеціалізується на товарах для будівництва, ремонту та облаштування житла. Група об'єднує 35 автономних компаній. За рівнем товарообігу займає 1-е місце в Європі і 3-е місце в світі. «Низькі ціни – щодня» – головний слоган «Леруа Мерлен», що об'єднує більше 88 000 співробітників 464 великих гіпермаркетів у 15 країнах світу. Цінова політика французької мережі нижче ринкових в середньому на 5-10%. Лояльні пропозиції стали можливими завдяки величезному товарообігу, ефективній роботі з великою базою постачальників і розвитку 15 власних торгових марок. Оборот компанії в світі за 2018 рік склав понад 20 млрд євро.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі