Під час розіграшу 1033-го тиражу «Лото-Забава» у рамках конкурсу «Багаті та Відомі» було виграно 100 000 гривень.

Під час розіграшу 1033-го тиражу «Лото-Забава» у рамках конкурсу «Багаті та Відомі» було виграно 100 000 гривень.
Під час розіграшу 1033-го тиражу «Лото-Забава» у рамках конкурсу «Багаті та Відомі» було виграно 100 000 гривень.

Цього разу удача посміхнулась 57-річному водію Сергію Марченку з Миколаєва. Щасливчик сидів у білому ряді на 24-му місці. Сергій Петрович зізнався, що злякався від радості, коли ведучі оголосили його переможцем конкурсу, хоча і йшов до перемоги майже з перших тиражів «Лото-Забава». Пан Сергій каже, що купує по 2-3 білети на тираж і обов’язково замовляє «Парочка» і «Багаті та Відомі». Така стратегія принесла свої плоди. Початковий виграш у 50 000 гривень переможець конкурсу зміг збільшити у двічі та виграти 100 000 гривень. Сергій Петрович планує витратити приз на ремонт свого старенького автомобіля.

26 травня в оновленому конкурсі «Мані на дивані» було виграно перший максимальний приз сумою в 50 000 гривень. Власником виграшу став Василь Миколайович із смт Каланчак у Херсонській області, який додзвонився до студії та вгадав, якій картинці з верхнього ряду відповідає картинка з нижнього. Головний герой другого етапу «Мані на дивані» – Віра Миколаївна з смт Івано-Франкове, що на Львівщині, не змогла правильно зібрати пазл, а тому збільшила свій початковий виграш лише у 2 рази, вполювавши 10 000 гривень.

Нагадаємо, що відповідно до нових правил інтерактивного конкурсу «Мані на дивані», узяти в ньому участь відтепер можуть не тільки гравці, які дивляться у цей момент розіграш «Лото-Забава» по телевізору, але й ті, хто не має змоги його дивитися. Відрізняються лише суми виграшів. Щасливчик конкурсу миттєво виграє 5000 гривень, якщо дивиться прямий ефір, або 500 гривень, якщо не дивиться. Після цього гравець отримує шанс збільшити свій початковий виграш у два рази чи десять раз, залежно від того, чи зможе правильно скласти пазл з картинок на оновленому табло «Мані на дивані».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1033-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі