Підготовка до зими: на складах ТЕС ДТЕК уже мільйон тонн вугілля

Підготовка до зими: на складах ТЕС ДТЕК уже мільйон тонн вугілля
На складах ТЕС ДТЕК накопичили 1 млн тонн вугілля. Паливо стане надійною опорою енергосистеми України в осінньо-зимовий період.

ДТЕК продовжує готуватися до опалювального сезону. На 11 жовтня на складах теплоелектростанцій компанії накопичили 1 млн тонн вугілля. Це в два рази більше, ніж було на початок осені.

«Запорука стабільної роботи енергосистеми України - достатня кількість палива на складах теплової генерації. Зараз у нас в запасі 844 тисячі тонн газового вугілля і 155 тисяч тонн антрациту. Цього палива вистачить, як мінімум, на півтора місяця опалювального періоду, - розповів Дмитро Сахарук, генеральний директор ДТЕК Енерго. - Ми продовжуємо нарощувати запаси на складах, щоб взимку Україна була зі світлом і теплом».

Від початку року шахтарі ДТЕК видобули 17 млн ​​тонн вугілля. Також компанія законтрактувала 388 тис. тонн вугілля з Південної Америки.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі