Підготовка до зими: шахтарі ДТЕК видобули понад 16 млн тонн вугілля

Підготовка до зими: шахтарі ДТЕК видобули понад 16 млн тонн вугілля
За 9 місяців цього року шахтарі ДТЕК Енерго добули 16,5 млн тонн вугілля. Це паливо забезпечить стабільну роботу теплових електростанцій компанії і всієї енергосистеми в осінньо-зимовий період.

«Успішне проходження опалювального періоду - завдання №1 для всіх енергетичних компаній. ДТЕК, як представник теплової генерації, накопичує запаси вугілля на складах теплоелектростанцій до початку зими, - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. - Наш пріоритет - вітчизняне паливо. Шахти ДТЕК Енерго щомісяця видобувають 1,8 млн тонн вугілля. Таких показників вдається досягти завдяки наполегливій праці наших шахтарів і постійним інвестиціям у вуглевидобуток».

До кінця року гірники ДТЕК Енерго планують видобути понад 23 млн тонн вугілля.

Крім того, компанія законтрактувала 388 тис. тонн вугілля газової марки з Колумбії. Через планові ремонти блоків АЕС і зниження виробництва ГЕС і ВДЕ, теплова генерація повинна виробити більше електроенергії, ніж планувалося, тому компанія змушена була імпортувати вугілля марки Г.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі