Пілотне рішення АББ з автоматизації для дата-центрів наступного покоління

Пілотне рішення АББ з автоматизації для дата-центрів наступного покоління
Нова пропозиція з автоматизації дата-центрів ABB Ability Data Center Automation наразі випробовується спільно з одним з найбільш швидко зростаючих провайдерів колокаційних дата-центрів і має на меті вирішити питання, пов’язані зі швидким зростанням дата-центрів.

Оптимізація продуктивності дата-центрів, збільшення утримання орендарів, швидкий зв’язок з керівництвом при здійсненні операцій та зниження витрат – це тільки деякі з переваг, які отримує провідний провайдер колокаційних дата-центрів, випробовуючи ексклюзивне в світі хмарне рішення від АББ.

Завдяки унікальному цілісному підходу до дата-центрів, це рішення забезпечує детальну інформацію щодо ефективності роботи численних дата-центрів та пристроїв. Зводячи всю інформацію в одному місці, воно пропонує комплексний та консолідований погляд на загальну ефективність дата-центру як локально так і глобально, що дозволяє здійснювати глибинний аналіз та приймати кращі стратегічні рішення.

Потужним відзначним фактором нового рішення є підвищена доступність, яка забезпечується унікальними найсучаснішими панелями управління, на яких дані відображаються чітко та вичерпно. Така інформація дозволяє покращити оперативне управління, що забезпечує оптимізацію всіх операцій та бізнесу.

«Це вражаюче нове рішення для автоматизації дата-центрів – ABB AbilityTM Data Center Automation – перше в світі. Провідний провайдер колокаційних дата-центрів у Сингапурі був очевидним вибором не тільки для співпраці над пілотним проєктом, але також і як партнер з розвитку, – зазначив Мадхав Калія, менеджер глобального бізнесу з Автоматизації дата-центрів та технологій управління компанії АББ. – Їхня глобальна стратегія та провідна позиція на ринку означають, що вони можуть запропонувати дуже цінний конструктивний внесок, включаючи допомогу нам у тому, щоб визначити мінімальні необхідні вимоги до продукту».

Одною з найважливіших проблем, з якими сьогодні стикаються компанії, є зменшення впливу дата-центрів на довкілля. Нове рішення АББ дозволяє відстежувати та моніторити енергетичні, охолоджуючі та екологічні властивості дата-центрів, що дозволяє виявляти можливості вдосконалення. Збільшення доступності даних щодо ефективності для більш широкого кола осіб, включаючи керівництво, дозволяє приймати стратегічні рішення на основі точної та актуальної інформації.

Дозволяючи відстежувати та порівнювати показники та KPI, нове рішення також надає інформацію щодо того, як вони змінюються з часом, це дає можливість підтверджувати зростання ефективності та оптимізації, що дозволяє вирішувати будь-які проблеми.

Колокаційні дата-центри мають залучати нових орендарів та утримувати старих. Дозволяючи оцінювати ефективність та розподіл активів орендарів, нове рішення АББ означає, що можна досягти кращого управління Договором про рівень обслуговування, що, в свою чергу, призводить до більш конкурентоспроможних пропозицій та цін для орендарів.

Нове рішення на хмарній платформі ABB AbilityTM Data Center Automation стане доступним у визначений термін.

Майбутні випуски запропонують додаткові програми, які аналізують дані та забезпечують більше інформації для прогнозованого техобслуговування та оптимізації. ABB Ability™ – це уніфікована міжгалузева цифрова пропозиція компанії, яка включає понад 210 рішень промислового інтернету та технологічну платформу промислового інтернету, а також хмарну інфраструктуру. Спираючись на інформацію з понад 20 галузей та понад 40 років досвіду в цифрових технологіях, ABB Ability™ допомагає клієнтам розробляти нові процеси та розвивати існуючі, забезпечуючи інформацію та оптимізуючи планування та контроль операцій у режимі реального часу. Результати можна ввести у системи управління, такі як ABB Ability™ System 800xA, щоб поліпшити ключові показники ефективності виробництв та активів.

Маючи 70 млн. підключених пристроїв, 70 000 цифрових систем управління та 6 000 рішень корпоративного програмного забезпечення, компанія АББ є надійним лідером у створенні цифрових рішень для клієнтів у промисловості.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі