Платформі HelpSMI нещодавно виповнилося 2 роки

Платформі HelpSMI нещодавно виповнилося 2 роки
Платформа HelpSMI, яка полегшує пошук експертів для матеріалів, дозволяє журналістам створювати інформаційні запити (потрібен коментар для статті, роз’яснення тієї чи іншої проблеми фахівцем, новий колумніст для сайту чи нова цікава персона для інтерв'ю тощо) та отримувати відповіді від експертів. Експерти за допомогою платформи мають змогу ділитися знаннями, ідеями і досвідом із журналістами, таким чином, частіше потрапляючи у медійні матеріали.

При реєстрації журналісти підписуються на категорії, які вони висвітлюють у ЗМІ. Наразі можна обрати одну або декілька тематик із 30 запропонованих (приклади категорій: Політика, Економіка, Суспільство, Право, Гендер, Корупція, Культура, Освіта, Технології, Стиль життя, Психологія, Бізнес та багато інших).

На сьогодні сервісом користуються більше 5000 людей, серед них близько 1000 журналістів та щонайменше 4000 експертів.

Завдяки платформі експертів для матеріалів вже неодноразово знаходили такі видання, як "Opinion - Так думає Україна", “Na Chasi”, Delo.ua, інформаційні агенції Укрінформ, УНІАН, Liga net, 24 канал, газета “Факти і коментарі”, "Сегодня", телеканал ICTV, Новий Канал, MC Today, Reklamaster, Vgorode, Marie Claire та інші. Серед експертів завдяки HelpSMI вже процитували представників Unit.City, YouControl, HeadHunter Україна, ком'юніті New Fashion Zone, стартапу CryptoGuru.in.ua, юридичної фірми Esquires, низки профільних міністерств України (приклади: Міністерство освіти і науки України, Міністерство енергетики та захисту довкілля України), Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні, Українського інституту майбутнього, представників Європейської бізнес асоціації, Національної екологічної ради, Асоціації захисту активів, Асоціації власників малого та середнього бізнесу, тощо.

Ключова пропозиція HelpSMI журналістам - це доступ до людей, які розуміють переваги співпраці з медіа і тому виконують "роботу експерта" швидко і якісно: надають ексклюзивну (іноді навіть інсайдерську) інформацію, відповідають на непрості питання, заглиблюються у вашу тему і дотримуються дедлайнів. Це люди із найрізноманітнішим досвідом, іноді - у вузьких сферах.

Співпрацювати з експертами на платформі HelpSMI легко і корисно. Реєстрація займає 2 хвилини. Будь ласка, зауважте, що журналістам для початку спілкування з експертами необхідно створити інформаційний запит на сайті із чітко прописаними темою, суттю питання і терміном подачі відповідей.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі