Популярні моделі SSD від GOODRAM отримали оновлення версії

Популярні моделі SSD від GOODRAM отримали оновлення версії
Компанія Wilk Elektronik SA, лідер в області комп'ютерної пам'яті, анонсує випуск оновлених версій твердотільних накопичувачів CL100 SATA III 2.5" та CX400 SATA III 2.5". Це одні з найпопулярніших і найзатребуваніших моделей в продуктовому портфелі виробника, тож поява поліпшених версій було лише питанням часу.

Надійність 3D TLC

У нових CL100 gen.3 і CX400 gen.2 інженери GOODRAM застосувала перевірену часом пам'ять 3D TLC. Цей вибір пов'язаний із сумнівами ряду користувачів щодо 4-бітних елементів, які дехто вважає недостатньо надійними та досить повільними, хоча й привабливими за ціною.

Ще більша доступність

GOODRAM представив нові версії популярних SSD незважаючи на складну ситуацію на ринку флеш-пам’яті. Цим компанія дає чіткий сигнал про те, що незважаючи на глобальну кризу, польський виробник продовжує здійснювати поставки і готовий забезпечити покриття попиту на нові, надійні пристрої для зберігання даних.

Гарантія якості

Відповідаючи на запит покупців, нова версія CL100 буде також випущена у варіанті ємності 960 ГБ. За заявою виробника, інші параметри пристроїв залишилися без змін. Якість та надійність цих SSD підтверджується трирічною гарантією виробника (без обмеження за обсягом записи).

Нові версії SSD CL100 і CX400 вже доступні для замовлення у всіх роздрібних мережах та інтернет магазинах України.
_____________________
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі