Представників літературно-видавничого сектору малих громад навчатимуть менеджменту культури

Представників літературно-видавничого сектору малих громад навчатимуть менеджменту культури
Відповідь на питання "Як поєднати музу з кошторисом?" дає «Школа культурного менеджменту для представників літературного та видавничого сектору», що відбудеться в листопаді за підтримки Українського культурного фонду у Полтаві, Миколаєві, Сумах, Львові та Вінниці.

Школа буде корисною всім, хто пов’язаний із літературною та видавничою діяльністю: авторам, видавцям, перекладачам, бібліотекарам, ілюстраторам, власникам книжкових крамниць та літературних кафе (чи тих, хто тільки мріє про таке), організаторам літературних подій, освітянам, представникам місцевого самоврядування в царині культури.

Під час 3-денної практики з провідними фахівцями у галузі проектного та грантового менеджменту, видавничої справи, маркетингових комунікацій та культурних інновацій учасники отримають нові знання та навички для успішного розвитку літературної та видавничої справи у своїй громаді, дізнаються про наявні ресурси для розширення сектору, познайомляться з колегами з інших областей.
Участь у школі є безкоштовною.

Реєстрація на відбір за посиланням: bit.ly/2MVDGGk
Подробиці на https://litcentr.in.ua/news/2019-10-31-11228


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі