Preply відкриває нові можливості сервісів GSuite

Preply відкриває нові можливості сервісів GSuite
Фахівці WiseIT допомагають підвищити рівень керованості бізнесу популярній освітній платформі Preply

Preply - один із світових лідерів на ринку онлайн-освіти. Користувачі платформи можуть вивчати різні предмети, іноземні мови та хобі під час індивідуальних уроків з репетиторами з усього світу. Почавши діяльність в 2012 році, компанія відразу ж отримала звання найбільш перспективного українського стартапу. В основному Preply працює з США і країнами Європи, однак платформа також популярна серед користувачів з країн СНД. На платформі зареєстровані більш 47 тисяч викладачів по 40 предметів, 27 з яких - іноземні мови. Щороку понад 100 000 учнів отримують нові знання на Preply.

Компанія Preply вже кілька років успішно використовує стандартний план G Suite, але швидко зростаючий бізнес вимагає безмежного доступу до спільних офісних інструментів і надвисокого рівня ефективності корпоративних комунікацій.

Фахівці Wise IT запропонували компанії оцінити тарифний план G Suite Business з можливістю безлімітного використання централізованого сховища файлів Google Drive і створення спільних дисків Shared Drive для миттєвого обміну документами. Важливою виявилася і нова опція використання Google Сейф (Vault) для безпечного зберігання, архівації, пошуку і експорту даних організації. За допомогою Google Groups можна управляти кореспонденцією, а також економити на покупці ліцензій, так як вони - не персонального характеру.

Останнім часом Preply використовує G Suite API, щоб краще контролювати процес прийому і звільнення співробітників, а також - стан активних доступів. У планах - піти від нативного G Suite UI і використовувати тільки це рішення. Це дозволить самостійно конфігурувати, змінювати і відправляти листи для нових співробітників з деталями доступу, а також додавати важливу для них інформацію.

На питання, що вас привертає в сервісах GSuite і виборі постачальника послуг, відповів Назарій Москаль,
Data Engineer компанії Preply: «Надійність! За допомогою GSuiteі SSO/SAML ми можемо легко керувати доступами наших співробітників до необхідних їм сервісів, що спрощує процес on/ offboarding. Важливими є засоби захисту від спаму і листів від підозрілих відправників, що вкрай необхідне для внутрішньої безпеки компанії. Дякуємо експертам Wise IT за оперативність, комплексний підхід у вирішенні поставлених завдань і гарантію безперебійності роботи рішення».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі