Презентація моделі скульптури Леоніда Жаботинського - прикраси міста.

Презентація моделі скульптури Леоніда Жаботинського - прикраси міста.
22 березня (середа) 2017 року об 11.00 у прес - зоні виставкового комплекса «Козак палац» (на другому поверсі велика зала) відбулась прес-конференція: «Презентація моделі скульптури Леоніда Жаботинського - прикраси міста. Ім’я «найсильнішої людини планети» стало не тільки брендом Запоріжжя, а й лінійки спортивного одягу, який має всі шанси стати екіпіруванням олімпійської збірної України на олімпіаді в Токіо 2020»

«Леонід Жаботинський ще при житті встиг благословити створення бренду Zhabotinsky. Сьогодні нам вдалося об’єднати всі ідеї - вулиця Л. Жаботинського вже існує в Запоріжжі з 19 травня 2016 року. Громадські діячі звернулись до мене із цією ініціативою одразу після похорон батька. Аби зберегти пам’ять про нашу легенду - Леоніда Івановича, сьогодні ми додаємо до його авторитету в світовому спорті – спортивний бренд та скульптуру, яку буде встановлено в центрі міста в районі бул. Шевченка. Плануємо презентувати колекцію на одному з авторитетних чемпіонаті світу з важкої атлетики восени в Каліфорнії в м. Анахайм.» - Руслан Жаботинський, засновник бренда Zhabotinsky, син Леоніда Жаботинського

Олександр Притула, радник міністра молоді і спорту України: «Якщо в міністерство обиратимуть бренд одягу для наших спортсменів між іноземним та українським, звісно оберуть український. Сьогодні потрібно популяризувати все українське, від національних видів спорту до екіпірування!»

Кім Ткаченко, державний тренер України з важкої атлетики: «Вибір екіпірування збірної України справа складна. Зазвичай комісії звертають увагу не тільки на якість тканин, але й на розмір самого бренду. Бували випадки коли доводилося лампаси Adidas затирати. Тож, якщо зменшити зображення бренду до потрібних розмірів, то лінійка одягу має всі шанси стати офіційною формою українських збірних »
Юлія Циганенко -розробник моделей одягу, відомий столичний дизайнер одягу , каже: «Розроблено дві лінійки – для професійних спортсмені та звичайних українців. Жіночу колекцію буде реалізовано навіть в рожевому кольорі. Спеціальні тканини, які пропускають вологу та технологія нанесення букв дозволяють футболкам та костюмам витримувати будь які навантаження спортсменів.»

Скульптура Леоніда Жаботинського, яка прикрасить центр міста – робота відомого харківського скульптора Ельданиза Гурбанова. Його скульптура відрізняється максимальною контактністю та реалістичністю. Надихнувшись одним з фото легенди спорту, Ельданиз реалізує образ Леоніда Жаботинського в бронзі в пропорціях зросту найвищого супертяжу в світі - 1 метр 93 см. Вже визначено місце в центрі Запоріжжя, де і з’явиться скульптура. Модель скульптури з’явилась одночасно з початком випуску перших моделей з лінійки спортивного одягу «Zhabotinsky». Вітчизняний бренд було вирішено реалізовувати в Україні. Розробка дизайну одягу та швейна робота - українські. Стилістичне рішення спортивних костюмів, футболок та головних уборів – надала дизайнер українського одягу, Юлія Циганенко.

Запорізький спортивний одяг «Zhabotinsky» має всі шанси стати офіційною екіпіровкою Олімпійської Збірної України в Токіо 2020.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі