ПриватБанк перерахував до бюджету 24,5 млрд грн дивідендів за 2019 рік

ПриватБанк перерахував до бюджету 24,5 млрд грн дивідендів за 2019 рік
ПриватБанк у повному обсязі перерахував до держбюджету 24,5 млрд грн дивідендів, спрямованих на виплату акціонеру банку – державі.

"Лише за два останніх роки ПриватБанк направив до держбюджету 36 млрд грн.

Фінансовий результат є наслідком нашого прагнення до якнайкращого обслуговування клієнтів та потужної співпраці команди банку. Ефективне корпоративне управління дозволило вивести банк на новий рівень прибутковості завдяки ефективному операційному менеджменту та управлінню ліквідністю”, - зазначила голова наглядової ради ПриватБанку Шерон Іскі.

"Високий рівень ліквідності дозволяє нам направити кошти в бюджет одним платежем, це суттєва підтримка для бюджету в складний період глобальної пандемії коронавіруса і пов'язаним з нею уповільненням економіки", - повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

Нагадаємо, згідно із затвердженою Наглядовою радою та акціонером банку Річною звітністю за 2019 рік ПриватБанк спрямував на виплату дивідендів державі 24,5 млрд грн (75% чистого прибутку за 2019 рік). Згідно з Річним звітом банку його чистий прибуток за підсумками 2019 року становив 36,8 млрд грн. Чисті активи ПриватБанку на початок 2020 року становлять 309,7 млрд грн, зобов’язання – 255,2 млрд грн, капітал ПриватБанку – 54,5 млрд грн.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі