ПриватБанк розпочинає широкомасштабну співпрацю зі страховим ринком

ПриватБанк розпочинає широкомасштабну співпрацю зі страховим ринком
ПриватБанк розпочав процедуру акредитації страхових компаній, що стануть партнерами банку під час страхування лізингового, заставного, іпотечного майна, особистого страхування позичальників, а також масового продажу страхових продуктів. Як повідомили в банку, участь в акредитації може взяти будь-яка страхова компанія, що відповідає загальним вимогам, передбаченим механізмом акредитації.

«ПриватБанк наразі є відкритим для всіх страхових компаній України, пропонуючи нашим клієнтам сучасні та вигідні страхові продукти, – говорить Олексій Турівной, керівник напрямку «Страховий бізнес» ПриватБанку. – Наша мережа відділень, сучасні електронні технології дають страховикам унікальну можливість пропонувати послуги мільйонам клієнтів банку та без зайвих витрат продавати послуги й вести комунікації з клієнтами через цифрові канали».

Зокрема, страхові партнери банку для отримання акредитації мають укласти договір про відкриття в ПАТ КБ «ПриватБанк» поточного рахунку для зарахування страхових платежів від продажів страхових продуктів клієнтам і партнерам банку, мати незнижуваний залишок на поточному рахунку та укласти договір про розміщення строкового депозиту розміром не менше 3% від суми сформованих страхових резервів. Також ПриватБанк пропонує страховикам у роботі з банком використовувати електронний документообіг, сервіси «Папка24» та Invoice.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі