ПриватБанк відкриває в Дніпрі школу фінансового комфорту для пенсіонерів

ПриватБанк відкриває в Дніпрі школу фінансового комфорту для пенсіонерів
ПриватБанк та міська рада Дніпра підписали договір про співпрацю в рамках «Університету третього віку», який дає старт новій освітній ініціативі банку – школі фінансового комфорту для пенсіонерів. Як повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, пілотний проект цієї програми запускається в Дніпрі – найбільш «просунутому» українському місті щодо питань розвитку електронних послуг і соціального захисту жителів міста. Слухачам «Університету третього віку» банкіри пропонують практичні курси комп’ютерної та смарт-грамотності, навчать користуватися банківськими послугами не виходячи з дому, економити та заробляти на банківських програмах.

«Спільний із мерією Дніпра проект фінансової інклюзії, що став першим таким масштабним проектом у місті та й у всій Україні, допоможе людям старшого покоління відкрити для себе не тільки зручні цифрові банківські послуги, а й активно користуватися сучасною технікою для спілкування, роботи та відпочинку, – зазначив Петр Крумханзл. – Черги пенсіонерів біля банківських кас для оплати комунальних квитанцій – такий стереотип української банківської системи відходить у минуле. Наші передові послуги допомагають пенсіонерам заощадити час і сили на відвідування банків».

Для слухачів найбільшого в Україні «Університету третього віку» в Дніпрі фахівці банку підготували кілька цікавих програм, що допоможуть легко освоїти комп’ютери та смартфони, підключитися до електронного й мобільного банку, отримувати пенсію, планувати витрати й оплачувати рахунки за допомогою банківських карток і мобільних додатків.

Після старту пілотного проекту в Дніпрі ПриватБанк планує відкрити такі ж школи фінансового комфорту для пенсіонерів в столиці та інших найбільших містах України. Сьогодні в Україні через картки ПриватБанку отримують пенсію понад 3,5 мільйонів пенсіонерів, з них більше 500 000 в Дніпрі і області.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі