ПриватБанк запустив дискаунт для оплат картками Visa на АЛЛО

ПриватБанк запустив дискаунт для оплат картками Visa на АЛЛО
ПриватБанк запустив нарахування автоматичної знижки у розмірі 5% при купівлі на allo.ua за умови оплати карткою Visa. Миттєві знижки для онлайн покупок діятимуть до 10 серпня 2020 року.

Щоб отримати швидкий дискаунт, треба обрати товар від продавця «АЛЛО» на сайті allo.ua та розплатитися карткою Visa від ПриватБанку. В момент оплати з картки покупця буде списано гроші за покупку за мінусом знижки, яка становить 5% від вартості товару.

“Ми живемо в дуже цікавий час, коли учасники бізнес-процесів не розглядають один одного як спосіб збагачення, а створюють та реалізують win-win рішення, рішення з ефектом синергії. Авжеж, головний бенефіт від взаємодії таких драйверів ринку, як Алло, Visa та ПриватБанк - отримує користувач цих процесів, тобто споживач. А задоволений споживач - головна цінність сучасних компаній, ГК “АЛЛО” не є виключенням” - відзначив Артем Красніков, керівник департаменту розвитку фінансових сервісів та бізнесу платежів АЛЛО.

Як повідомив керівник Напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов, за перше півріччя 2020 року загальний обсяг оплат картками і безконтактними гаманцями в мережі POS терміналів в торгових точках склав 142 млрд грн, що на 31% більше, ніж за перше півріччя 2019 роки (111 млрд грн).

За даними НБУ, у травні цього року доля обсягу безготівкових операцій за допомогою платіжних карток склала 55,5%, за кількістю - 87 операцій із 100.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі