ПРОДАЖІ HONOR 8X У СВІТІ ДОСЯГЛИ ПОЗНАЧКИ 10 МІЛЬЙОНІВ

ПРОДАЖІ HONOR 8X У СВІТІ ДОСЯГЛИ ПОЗНАЧКИ 10 МІЛЬЙОНІВ
HONOR, молодий е-бренд смартфонів, оголосив, що світові продажі моделі HONOR 8X досягли 10 мільйонів штук.
HONOR 8X був представлений у жовтні 2018 року та отримав топову конфігурацію
. Головні переваги моделі: 6,5-дюймовий FullView екран з 91%м співвідношенням дисплея до корпусу, технологія COF (Chip-on-Film) і ряд передових функцій. Споживачам з країн західної Європи HONOR 8X доступний тепер й у новому кольорі Phantom Blue.

HONOR 8X у кольорі Phantom Blue

Бренд HONOR пропонує споживачам найкращі технологічні розробки за доступною ціною. Модель HONOR 8X оснащена внутрішньою металевою рамкою з технологією COF (Chip-on-Film). Подвійне градієнте 2,5D покриття виконано зі скла з ефектом полярного сяйва. 6,5 дюймовий дисплей смартфона вперше оснащений режимом «Комфорт для очей», сертифікованим компанією TüV Rheinland. Задня подвійна 20 МП + 2 МП і фронтальна 16 МП камери підтримують режим штучного інтелекту (AI). Це дозволяє поліпшити якість фотографій у залежності від об'єкта зйомки.

Високу продуктивність HONOR 8X забезпечує восьмиядерний чипсет Kirin 710 та 128 ГБ вбудованої пам'яті з опцією розширення до 400 ГБ з картою пам'яті microSD. Інтелектуальна технологія енергозбереження та батарея об'ємом 3750 мАч дозволяють смартфону працювати понад добу на одному заряді.

Джордж Чжао, Президент бренду HONOR, сказав: «Ми пишаємося, що продажі HONOR 8X подолали позначку 10 мільйонів. Наші смартфони завойовують серця споживачів. Смартфон HONOR 8X – наш лідер, що уособлює прорив у технологіях і дизайні. З лінійкою смартфонів HONOR X ми представляємо на ринку продукти з флагманськими функціями за доступними для споживачів цінами».

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі