Продажі смартфонів у магазинах Київстар зросли на 20%

Продажі смартфонів у магазинах Київстар зросли на 20%
Продажі смартфонів та інших девайсів у фірмових магазинах Київстар в 2018 році зросли на 20%, в порівнянні з минулим роком. З появою в Україні технології LTE зросла популярність 4G-смартфонів. Їх частка серед всіх проданих смартфонів у магазинах Київстар зросла на 15 процентних пунктів, в порівнянні з 2017 роком.

Серед девайсів, які користувалися найбільшим попитом в абонентів Київстар, стали смартфони Xiaomi, Samsung і Huawei.

«Наші клієнти у 2018 році стали купувати більше сучасних смартфонів з підтримкою 4G, адже отримують з їх допомогою більше переваг для спілкування, роботи та розваг. Тому у нас зросла не тільки кількість проданих смартфонів, але й середній чек. У 2019 ми продовжимо покращувати якість нашого сервісу, будемо розширювати мережу своїх магазинів та впроваджувати нові digital-рішення для зручності клієнтів», – коментує Ольга Смисльонова, директор по роздрібних продажів Київстар.

Що цікаво, у 2018 році 3 млн абонентів зверталися в магазини Київстар для безкоштовної заміни своїх SIM-карт на USIM-карти, з підтримкою 4G, щоб користуватися швидкісним мобільним інтернетом. Перевірити, чи підтримує ваш смартфон і SIM-карта зв'язок 4G можна за допомогою USSD-кодів *245*5# - для перевірки смартфона. *245*4# - для перевірки SIM-карти. Зараз 4G зв'язок Київстар охоплює 4218 населених пунктів, де мешкають 22,8 млн людей, тобто 55% населення.

У магазинах Київстар абоненти можуть не тільки придбати 4G-смартфон на вигідних умовах, але і отримати консультації експертів і широкий перелік послуг: підключити «Домашній Інтернет» або «Домашнє ТБ», вибрати новий вигідний тарифний план або перейти на контрактне обслуговування. За консультацією можна звернутися в один з більш ніж 450 магазинів, які працюють в 230 містах України, в тому числі і в містах з населенням менше 10 тис. чоловік.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі