Проєкт ДТЕК і ФК Шахтар «Давай, грай!» - кращий в Європі

Проєкт ДТЕК і ФК Шахтар «Давай, грай!» - кращий в Європі
«Гірники» випередили «Челсі» і «Ювентус»! У Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» нагородили переможця всеєвропейського конкурсу соціальних проєктів More than Football Award 2019. У конкурсі взяли участь 40 клубів Європи. У шорт-лист претендентів на перемогу увійшли «Челсі», «Ювентус», «Рейнджерс» і «Шахтар».

Кращим визнано проєкт ФК «Шахтар» і ДТЕК «Давай, грай!», який реалізується за підтримки UEFA Foundation for Children. Хлопчики і дівчатка від 7 до 12 років безкоштовно займаються футболом з тренерами на 66 майданчиках в 33 містах України. Всього до 2019 року в проект залучено близько 4 500 дітей.

Директор з регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна: «Коли ми починали цей проєкт, ми хотіли, щоб спорт, зокрема футбол, став в Україні доступним для всіх, від малого до великого. Нас надихнуло також те, що проєкт «Давай, грай!» розвиває в дітях командний дух, взаємоповагу, відповідальність, ініціативність, креативність. Тому перемога проєкту на такому високому рівні в Європі - це великий успіх і визнання того, що ми на вірному шляху!»
Директор Shakhtar Social Інна Хмизова: «Для нас велика честь отримати нагороду More than Football. Це не тільки визнання, але й відмінна мотивація продовжувати реалізовувати «Давай, грай!» та інші соціальні ініціативи».

Кампанія #Morethanfootball Action Weeks дає можливість футбольним клубам інформувати європейську футбольну спільноту про свої активності в рамках КСВ і підвищувати поінформованість про їх ролі в зміні життя людей на краще. Учасники кампанії #Morethanfootball Action Weeks представляють свої соціальні проєкти на національному та міжнародному рівнях.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі