Професійна орієнтація від «Параллели» для старшокласників Маріупольського інтернату

Професійна орієнтація від «Параллели» для старшокласників Маріупольського інтернату
Представники «Параллели» – компанії, для якої навчання, розвиток та мотивація персоналу є одними з пріоритетних напрямків, відвідали Маріупольський інтернат, щоб поспілкуватись з учнями випускних класів та допомогти їм у виборі сфери діяльності.

Всі 420 вихованців інтернату отримали солодкі подарунки від «Параллели». А 40 старшокласників, перед якими скоро постане питання вибору майбутньої професії, з цікавістю спілкувались з працівниками «Параллели» та ділились своїми планами на майбутнє.

«Приємно чути, що у дітей є амбіції та бажання досягти високих результатів, - розповіла Наталія Сухова, директор департаменту управління персоналом. – Ми обговорили, як важливо обрати компанію, де будуть представлені всі можливості для професійного росту. Адже, якщо є мета побудувати успішну кар’єру, необхідно постійно навчатись і вдосконалюватись. «Параллель» дає такі можливості своїм співробітникам. Для цього розроблена комплексна програма з навчання та розвитку персоналу, яка дозволяє кожному працівнику отримати нові знання та навички, необхідні як для вдосконалення на своєму робочому місці, так і для переходу на більш високу посаду. Тому тих учнів, у яких після досягнення 18 років з’явиться бажання працювати в мережі АЗС, ми запросили почати кар’єру в нашій компанії та стати частиною нашої дружної команди».
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі