Програмні платформи SAP HANA та SAP BUSINESSOBJECTS відповідають вимогам технічного захисту інформації

Програмні платформи SAP HANA та SAP BUSINESSOBJECTS відповідають вимогам технічного захисту інформації
Програмні платформи SAP HANA PLATFORM та SAP BUSINESSOBJECTS BUSINESS INTELLIGENCE отримали експертні висновки щодо комплексної системи захисту. Результати експертизи свідчать, що цифрові рішення відповідають вимогам нормативних документів системи технічного захисту інформації в Україні.

“Програмні продукти відповідають вимогам нормативних документів системи технічного захисту інформації в Україні, в обсязі функцій, зазначених у документі “Державна експертиза з технічного захисту інформації комплексу засобів захисту від несанкціонованого доступу програмної платформи SAP HANA PLATFORM V.2. Технічні вимоги” та “Державна експертиза з технічного захисту інформації комплексу засобів захисту від несанкціонованого доступу програмної платформи SAP BUSINESSOBJECTS BUSINESS INTELLIGENCE 4.2. Технічні вимоги”, ― йдеться у відповідних експертних висновках.

Експертні роботи провела компанія «Айді Трейд» з ініціативи компанії «САП-Україна».

SAP HANA PLATFORM ― платформа баз даних «in-memory», з поколоночним зберіганням даних, для ведення бізнесу в реальному часі, що дає змогу спростити аналіз великих даних без їхнього дублювання.

SAP BUSINESSOBJECTS BUSINESS INTELLIGENCE ― це платформа для бізнес-аналітики, що включає інструменти для адміністрування і організації процесу аналізу даних.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі