BigBoard Ukraine/JCDecaux провела спеціальну подію присвячену DOOH та презентувала ринку мережу цифрових LED-екранів 4х8 в Києві

BigBoard Ukraine/JCDecaux провела спеціальну подію присвячену DOOH та презентувала ринку мережу цифрових LED-екранів 4х8 в Києві
Група компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux презентувала ринку мережу LED-екранів 4*8 у Києві - високотехнологічних цифрових носіїв зовнішньої реклами, які відповідають найвищим світовим стандартам JCDecaux. Для України це унікальний продукт - це перші цифрові конструкції такого формату і таких можливостей для створення якісного рекламного контенту.

Розбудову цифрової мережі було розпочато у липні цього року і наразі мережа налічує 8 конструкцій, у перспективі кількість носіїв буде збільшено до 10 LED-екранів.

19 вересня, у Києві відбулась спеціальна подія - Digital Garden Event, присвячена DOOH та презентації нової цифрової мережі BigBoard Ukraine українській професійній спільноті.

Гостями Digital Garden Event стали більше 100 професіоналів рекламної галузі – представники провідних медійних та креативних агентств.

Вагомою перевагою LED-екранів BigBoard Ukraine є і те, що управління контентом здійснюється за допомогою спеціального програмного забезпечення BroadSign, з яким працює JCDecaux в усьому світі.
Всі конструкції заміряні та прораховані з урахуванням середньої швидкості руху транспорту експертом з досліджень у зовнішній рекламі Сергієм Смоляром.

Аскольд Шестунов, CEO групи компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux: «Із появою цифри, ринок очікував від нас прориву. І ми думали як відповісти на це очікування. Сьогодні ми готові надавати нашим клієнтам високоякісний, повністю європейський продукт та сервіс».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі