Програмні продукти SAP Business One і SAP NetWeaver забезпечують технічний захист державних інформаційних ресурсів

Програмні продукти SAP Business One і SAP NetWeaver забезпечують технічний захист державних інформаційних ресурсів
Результати експертизи SAP Netweaver Application Server та SAP Business One підтвердили відповідність програмних продуктів вимогам нормативних документів системи технічного захисту інформації в Україні в порядку, встановленому законодавством згідно з Нормативним Документом ТЗІ 2.5-004-99, на рівні гарантій Г-2.

“Програмні продукти відповідають вимогам нормативних документів системи технічного захисту інформації в Україні, в обсязі функцій, зазначених у документі “Державна експертиза з технічного захисту інформації комплексу засобів захисту від несанкціонованого доступу програмного продукту SAP Netweaver Application Server. Версія 7. Технічні вимоги” та “Державна експертиза з технічного захисту інформації комплексу засобів захисту від несанкціонованого доступу програмного продукту SAP Business One 9.3. Технічні вимоги”, ― йдеться у відповідних експертних висновках.

Експертні роботи провела компанія «Айді Трейд» з ініціативи компанії «САП-Україна».

SAP NetWeaver Application Server ― це компонент, який виконує функції сервера додатків для рішень компанії SAP та додатків, що розробляються іншими розробниками для платформи SAP.

SAP Business One ― це комплексне рішення для планування ресурсів підприємств малого та середнього бізнесу. SAP Business One є клієнт-серверним додатком, що складається з десктопного клієнта, сервера баз даних, і різних прикладних служб.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі