PROMAISONSHOW і WORLD OF GIFTS TRADE SHOW 2019

PROMAISONSHOW і WORLD OF GIFTS TRADE SHOW 2019
Осінній виставковий сезон традиційно відкривають міжнародна виставка товарів для дому PROMAISONSHOW і ювілейна 25-а міжнародна виставка подарунків WORLD OF GIFTS TRADE SHOW 2019.

Організатор:
ТОВ «Парус Експо Медіа»
3 - 6 вересня 2019, МВЦ, павільйон 1А, Київ

З 3 по 6 вересня 2019 року в київському Міжнародному виставковому центрі пройдуть ключові в Україні виставки для оптових і роздрібних покупців ринку посуду, товарів для дому, декору і предметів інтер'єру і подарунків PROMAISONSHOW і WORLD OF GIFTS TRADE SHOW 2019.

В експозиції виставок понад 200 експонентів представлять наступні види товарів:

- Товари для дому та саду
- Декор і предмети інтер'єру
- Домашній і декоративний текстиль
- Кухонний посуд та аксесуари
- Сервірувальний посуд
- Госптовари та побутова хімія
- Подарунки та бізнес-сувеніри
- Декоративна упаковка
- Товари Handmade
- Біжутерія та модні аксесуари

Безумовно, предметом гордості організаторів виставки, компанії «Парус Експо Медіа», є значна кількість національних виробників, які беруть участь в наших виставках, а саме - 23 учасники World of Gifts Trade Show і 28 учасників ProMaisonShow.

Широкий асортимент подарунково-сувенірної продукції, подарункової упаковки, прикрас і модних аксесуарів представлять такі постійні експоненти, як Elendekor, Світ сувенірів, Світ подарунки, Elisey, Івман, Заморські подарунки, Presentville, Карнавал приколів, 1DEA.me, Wallish company, Orner, Сувенір престиж, Unison, Gifty, Laprida, Flocase, Kinza, Kameo Bis, Le Blank, Упаковкін, Коробки, ПАКАРТ і багато інших.

На радість найвибагливіших споживачів в Cалоні виробів ручної роботи Handmade будуть представлені роботи від Bogs, Crystal Bakery, Кокон, ВікаMade, Oshop, ТМ Cotini, Demio, AnyToy, сумочки від ОМ, Целінські Н.В., Поштівки Мар'яни і багатьох інших майстрів. В експозиції буде представлено авторську кераміку, м'які іграшки, сувенірні вироби, текстиль, аксесуари, а також матеріали для творчості.

Декор, предмети інтер'єру та декоративне освітлення презентують компанії: Elendekor, Country House XXI, Villa Grazia, Декоратор, Lora Shen, Арт-галерея Глобус, Теамо, Mood in Wood і багато інших.

Широкий асортимент кухонного та столового посуду, предметів для сервірування столу, кухонних аксесуарів і товарів господарсько-побутового призначення буде продемонстрований на стендах S & T, Биол, Brizoll, Manna ceramics, Fissman, Empire, A Plus, Beri Vse, Галерея Скло та Фарфору, Корпорація ЄС , O`len`s, Gallery Glass, Гластрейд, Elit, Дерево Карпат, Kampo Fiori, Oport, мікс, Німан, Поташник, Maxus Plus, Файдаль Україна, Vela Company, YP Group, R Plastic і багатьох інших компаній.

Домашній текстиль, текстильну продукцію для HoReCa, тканини, пледи і покривала з натуральних матеріалів в широкому асортименті представлять компанії: Килимовий ярмарок, Barba Textile, LiMaSo, Актив Трейд TM Прованс, Балакком, Пані Деріковска, Караван29, Магія Текстилю, фабрика Веснянка, Pillow you .
Візитною карткою виставок стане Ділова програма.

З 3 по 6 вересня в конференц-зоні виставок пройдуть семінари та тренінги за участю визнаних бізнес-тренерів, практиків та представників від державних структур. Також, в рамках виставки, відбудеться захід для експортерів від представництва Messe Frankfurt.

Традиційно, в зоні майстер-класів, в рамках виставки ProMaisonShow, майстри поділяться секретами сервіровки, декору і флористики.

Безумовно, приємним сюрпризом для всіх відвідувачів і учасників виставок стане конкурс «Вернісаж святкових сервіровок столу», організований компаніями Villa Grazia і Парус Експо Медіа. Серед відвідувачів виставки буде організовано голосування за кращу сервіровку столу від професійних декораторів. Композиція конкурсу не лише розкриє відвідувачам новітні тренди декору і способи поєднання кольору і фактури посуду, текстилю та аксесуарів в інтер'єрі, але також принесе величезне натхнення. А призом переможцеві стане поїздка на одну з провідних європейських виставок Homi (Мілан, Італія).

Виставку щорічно відвідують понад 6000 професійних покупців з України, Білорусі, РФ, Литви, Румунії, Польщі, Молдови, Франції, Туреччини, ОАЕ, Великобританії, Туркменістану, Індії, Німеччини, Іспанії.

Серед наших VIP-байеров оптові та роздрібні мережі, ТЦ, спеціалізовані магазини: Ашан-Україна, METRO, Епіцентр К (гіпермаркет Епіцентр / гіпермаркет Нова Лінія), ТОВ ФУДКОМ (супермаркет Велика Кишеня / супермаркет ВЕЛМАРТ), Новус / NOVUS, FOZZY GROUP ( мережу магазинів ringoo / мережа магазинів Le Silpo / мережа супермаркетів "Сільпо" / мережа магазинів "Фора", мережа гіпермаркетів Fozzy, C & C / мережа фармацевтичних супермаркетів "Біла ромашка"), Leroy Merlin, ОЛДI, ТОВ ОМЕГА (супермаркет VARUS), МегаМаркет, Домолюкс, Восторг, Гріш, Альянс Маркет (супермаркет "Фреш" / супермаркет "Союз" / супермаркет "Ар ен "), Екомаркет, Billa, Україночка, Зростання, 33м2, ДИСКАУНТ, КЛАС, Пакко Холдинг (супермаркет" Вопак ", супермаркет" Пакко "), Rolf, ДОМОСВІТ, Дастор, ТОВ Ужгород С.П.Ю., Молоток, ROZETKA, AKS.ua, Modna Kasta, Світ Посуду, Prostor, ТОВ Руш (Eva), Watsons, ТОВ "СУМАТРА-ЛТД", Космо, Червоний Маркет, Шик& Блиск, АЛЛО, НАТАЛІ, КАМЕЛІЯ, 7 ГНОМІВ, Будінок Іграшок, Папірус, Віват канцелярія, Сократ, Копійочка, Good Wine, Будинок посуду, ТЦ Пан Буд, ТЦ Україна, ТЦ Олімпійський, ТЦ Глобус, ТЦ Містечко, ТЦ Дарінок, ТЦ Практика, ТД Ювілейне, ТД КОМОД і багато інших.

Для максимальної ефективності виставки байерський відділ компанії в рамках спеціальної Байерської програми залучає для експонентів відповідних закупників з крупних оптових, роздрібно - оптових, дистриб'юторських компаній і роздрібних мереж зі всіх регіонів України, країн Східної Європи, а також організовує індивідуальні зустрічі у форматі коротких ділових презентацій. В рамках підготовки до виставки проводиться широка рекламна кампанія. Це пряма, медіа і зовнішня реклама, телемаркетінг, регіональні і зарубіжні відрядження з метою збору і пошуку контактів, поширення друкованої продукції на спеціалізованих заходах, аудіо-анонси виставки, інформування про заходи і новинки експонентів через власні і партнерські сайти і соц. мережі, інтернет-реклама і пошукова оптимізація, а також власний інформаційно-аналітичний в2в журнал PRОMaison і т. д.
Одночасно з виставками PROMAISONSHOW і WORLD OF GIFTS TRADE SHOW, з 3 по 6 вересня проходитиме найяскравіша і очікувана усіма учасниками і відвідувачами Міжнародна виставка новорічної продукції Сhristmas TRADE SHOW.

Участь у виставках ТОВ «Парус Експо Медіа» – це ідеальна можливість представити продукцію вашої компанії на ринку, зустрітися з широкою аудиторією фахівців, встановити нові ділові контакти, обменятся ідеями і обговорити спільні напрями розвитку бізнесу. Адже ми стабільно працюємо в виставковому бізнесі з 2007 року і знаємо про виставки все!

Ми створюємо для вас класику!

Інформаційна підтримка: Lafemme, PROMaison, Giftreview, Le Classique, Home Décor, Идеи Вашего Дома, Идеальный Дом, Domus Design, Online-expo.kiev.ua, Decor.ua, Posudka.ru, Центр Капралова, Kompass, Ria.com

Організатор:
ТОВ «Парус Експо Медіа»
Тел.:(044) 484-68-91,
e-mail: expo@pem.com.ua,
www.pem.com.ua
@parusexpomedia

Акредитація преси за контактами:
Марина Черняховська
+380939023600
pr@pem.com.ua
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі