Prozorro.Sale обирають сервіси GSuite

Prozorro.Sale обирають сервіси GSuite
Команда Wise IT допомогла Prozorro.Sale оцінити весь ефективний функціонал GSuite Enterprise

Prozorro.Sale - електронна торговельна система (ЕТС), створена з ініціативи Міністерства економрозвитку і торгівлі України, Transparency International Україна, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, НБУ і українських електронних майданчиків.

З огляду на прогресивне зростання, разом з фахівцями Wise IT були прораховані зростаючі потреби Prozorro.Sale в необхідних сервісах і прийнято рішення про перехід на підписку найвищого рівня - GSuite Enterprise.

Крім безлімітного централізованого сховища файлів Google Drive, з можливістю синхронної роботи співробітників з електронними документами, Google Сейфа (Vault) для зберігання, архівування та пошуку даних, функціонал рівня Entrprise дозволяє будувати звіти про дії користувачів і аналізувати журнали Gmail в BiqQuery. За допомогою Cloud Search здійснюється ефективний пошук в сервісах GSuite.

Говорячи про те, чому була обрана підписка рівня Enterprise, Григорій Легенченко, керівник відділу інформаційних технологій та телекомунікацій, відповідає: «Співробітники ДП активно залучені в процеси нормотворчості України, ми працюємо з величезною кількістю документів і їх версій. Тому необмежений обсяг зберігання документів з наскрізним контекстним пошуком, що не вимагає ніякої додаткового налаштування, є визначальним фактором ефективності нашої роботи. Приємним моментом було те, що для нашого проекту ми отримали спеціальні умови для 24-місячної підписки і висловлюємо подяку компанії Wise IT за комплексну підтримку в будь-якому питанні».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі