Raketa запускає безкоштовну доставку з KFC

Raketa запускає безкоштовну доставку з KFC
Тепер меню популярного фаст-фуду доступно з доставкою додому

Український сервіс Raketa почав роботу з мережею KFC по всій Україні. Тепер майже всі страви з меню можна замовити з безкоштовною доставкою в п'яти містах, а найближчим часом їх стане ще більше.

Raketa раніше вже доставляла страви з KFC в Дніпрі. Тепер же скористатися безкоштовною доставкою можна в Києві, Харкові, Павлограді та Вишневому. У найближчі дні список міст буде розширено.

Для доставки доступно все меню закладів, за винятком напоїв на розлив і морозива. Послуги Raketa залишаються безкоштовними незалежно від суми замовлення. Час доставки замовлення не повинен перевищувати 60 хвилин.
Сервіс доставки Raketa також ввів превентивні заходи безпеки, щоб захистити клієнтів і кур'єрів. Так, при замовленні їжі з кафе і ресторанів можна скористатися безконтактної доставкою.

Щоб скористатися новою послугою, досить зробити відповідну позначку в коментарях до замовлення і оплатити його за безготівковою формою. В такому випадку кур'єр в телефонному режимі зв'яжеться з клієнтом і обговорить, де залишити пакет із замовленням, або ж передасть його з максимальним дотриманням запобіжних заходів.

Щоб ще більше простимулювати людей не порушувати карантин, Raketa пропонує скористатися промокодом vdoma. Він дає 100 грн знижки при безготівковій оплаті. Промокод діє у всіх містах, де доступна доставка від Raketa.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі