Результати роботи ДП «СЕТАМ»

Результати роботи ДП «СЕТАМ»
22 листопада у прес-центрі інформаційної агенції «Укрінформ» відбулась прес-конференція, присвячена результатам роботи ДП «СЕТАМ». За рік адміністрування системи підприємству вдалося поповнити бюджет України на понад 230 млн гривень та збільшити вартість проданого майна на 25%.

26 листопада 2016 року ДП «СЕТАМ» за підтримки Міністерства юстиції України на чолі з Павлом Петренко провело благодійний аукціон, метою якого був збір коштів для допомоги дітям спеціалізованого обласного будинку дитини м. Боярка. Було продано 12 особистих речей зірок українського шоу-бізнесу та витворів українських митців на загальну суму 70 тис. гривень.

ДП «СЕТАМ» продовжує практику безоплатної передачі нереалізованого майна і минулого тижня віддало одяг та побутову техніку вихованцям Затурцівської спеціалізованої школи-інтернату та грузо-пасажирський мікроавтобус Mercedes - Нацгвардії.

За листопад поточного року через систему СЕТАМ було реалізовано майна на загальну суму 313 млн гривень з приростом ціни від стартової у 22%. Підприємство ставить за мету до кінця 2016 року досягти об’єму реалізації у 2 млрд гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі