Ringostat розширив антикризовий тариф і додав мультівіджет для роботи з різними месенджерами в одному вікні

Ringostat розширив антикризовий тариф і додав мультівіджет для роботи з різними месенджерами в одному вікні
Ringostat додав в тариф «Антикриза АТС» інтеграцію з Viber, Telegram і Messenger. Тариф призначений для допомоги компаніям, що працюють з дому під час карантину. Антикризова пропозиція включає повний набір інструментів для бізнес-телефонії. Тепер в тарифі доступний інструмент, який дозволяє спілкуватися в одному вікні з клієнтами, які пишуть в різні месенджери.

Ringostat — платформа коллтрекінгу, телефонії та наскрізної аналітики. Один з її продуктів — форма зворотного дзвінка для сайтів. Компанія перетворила її в мультівіджет, що дозволяє також спілкуватися з клієнтами, які пишуть в месенджери і корпоративні соцмережі.

Це рішення допоможе компаніям успішніше закривати угоди навіть під час карантину. Так як бізнес масово перейшов в онлайн, в мережі стала жорсткішою конкуренція за клієнтів. Це також відбивається на вартості кліку в контекстній рекламі.

Мультівіджет допоможе вирішити ці проблеми наступним чином:
— Більш швидка обробка максимуму заявок. Це особливо важливо, коли багато людей знаходяться в умовах стресу і не готові довго чекати відповіді. Завдяки повідомленнями, немає шансу, що про звернення забудуть.
— Можливість збільшити конверсію сайту. Багато хто не довіряє чатам на сайті, знаючи, що реакції «живої» людини доведеться довго чекати. До мессенджерів аудиторія вже звикла і вважає їх надійним засобом зв'язку. Тому більше шансів, що покупець напише в один з них.
— Можливість зрозуміти, з якої реклами приходять зацікавлені клієнти і зробити ставку на неї. Ringostat Messenger відображає, яке джерело, канал, кампанія і ключове слово привели до звернення. На основі цих даних можна оптимізувати рекламу і перекинути бюджет на найуспішніші активності.

Принцип роботи Ringostat Messenger

Для роботи Ringostat Messenger потрібно:
— підключити Ringostat Smart Phone — розширення для роботи з дзвінками в браузері Google Chrom, інформація про діалоги відображається в його інтерфейсі.
— налаштувати інтеграцію з Telegram, Viber або Messenger — інтеграція з останнім знаходиться на стадії бета-тестування.

Після цього на вашому сайті з'явиться віджет, який включає в себе іконки із зображеннями соцмереж. Можна підключити відразу декілька з перерахованих вище.

Відвідувач сайту натискає на зручний для себе месенджер і пише повідомлення. У менеджера автоматично з'являється спливаюче сповіщення, що з'явився новий діалог. Це відбувається, навіть якщо браузер згорнутий. Якщо співробітник не побачив повідомлення, то воно відобразиться в Ringostat Messenger. У діалозі відразу відображається ім'я клієнта, яке він вказав в месенджері.

Якщо написало відразу кілька людей, діалоги з ними додаються в чергу. Менеджер побачить, скільки людей пише в даний момент, і може обробити заявки, коли звільниться.

Як тільки співробітник бере діалог в роботу, відкривається вікно чату. Сюди автоматично передаватиметься все, що клієнт напише в месенджер. Співробітник відповідає йому прямо в Ringostat Messenger. Якщо у компанії підключено відразу кілька месенджерів, то повідомлення з усіх них будуть приходити в один інтерфейс.

Особливо зручно для компаній, у яких є корпоративні месенджери і сторінка в Facebook. Менеджеру не потрібно постійно перевіряти, чи є нові звернення. Всі вони відобразяться в єдиному вікні.

Співробітник може перемикатися між діалогами, які взяв в роботу і які ще не закриті, і бачити історію листування по ним. Також він відразу бачить ім'я клієнта, яким воно зазначено в месенджері, і може звернутися до нього з урахуванням цього.

Ringostat Messenger містить корисні інсайти для закриття угод. При натисканні на іконку в правому верхньому куті діалогу відкривається інформація про клієнта. З якої реклами він перейшов на сайт, з яким ключовим словом, які сторінки найчастіше переглядав до цього. Можна подивитися всі сеанси користувача за період і т. д.

Зараз Ringostat Messenger доступний в рамках тарифу «Антикриза АТС» за спеціальною ціною.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі