Ringostat запускає безкоштовний краш-тест відділів продажів для всіх бажаючих

Ringostat запускає безкоштовний краш-тест відділів продажів для всіх бажаючих
Платформа колтрекінгу, телефонії і наскрізний аналітики Ringostat пропонує безкоштовно протестувати відділ продажів будь-якої компанії. За задумом організаторів це допоможе бізнесу швидше відновитися після карантину. Адже нерідко саме відділ продажів стає тією слабкою ланкою, яка губить усі зусилля по залученню клієнтів. І головне, даремно витрачає бюджет — що особливо критично в умовах кризи.

Навіщо взагалі потрібен краш-тест

1. Навіть якщо компанія витрачає величезний ресурс на залучення клієнтів, все може звестися на нівець на етапі відділу продажів. Відмінний продукт, ефективна реклама, зусилля виробництва і маркетологів — все це марно, якщо сейлз погано робить свою роботу.
2. Кожен втрачений лід — це марна трата бюджету. Що особливо важко в період виходу з карантину, коли бізнес намагається утримати аудиторію і конкуренція зростає. А з нею і ціни на просування.
3. Дуже часто проблеми у відділі продажів не видно керівнику і власнику — їх можна помітити тільки експертним поглядом зі сторони.

Безкоштовний краш-тест можна замовити за посиланням http://sales.ringostat.com/

Що дає таке тестування бізнесу

1. Можливість виявити основні проблеми в роботі та усунути їх. Адже бізнес зазвичай навіть не підозрює, на якому етапі втрачає клієнтів.
2. Економія часу і грошей. Тестування безкоштовне і займає всього дві години. Ви можете почати покращувати свій відділ продажів в той же день.
3. Чітке розуміння, як прокачати відділ продажів. Ви отримаєте не просто список помилок, але і рекомендації по їх усуненню. При цьому Ringostat врахує особливості і тематику вашого бізнесу.

Краш-тест проводять фахівці Ringostat, які добре знайомі з особливостями бізнесу в 70+ нішах. Вони кожен день стикаються з роботою різних відділів продажів, бачать їх проблеми і допомагають вирішувати. Роки досвіду дозволяють точно визначати навіть найменші недоліки і відразу ж бачити шляхи для поліпшення ситуації.

Зазвичай за таку роботу платять штатним співробітникам або стороннім експертам. Ringostat проводять краш-тест безкоштовно, так як безпосередньо зацікавлені, щоб бізнес скоріше вийшов зі складного періоду. Сама компанія відноситься до B2B-тематики і хоче зробити свій внесок у допомогу ринку.

Як буде проводитися тестування


Ringostat перевірить відділ продажів в форматі «таємного покупця» за трьома основними напрямками:

— професіоналізм менеджерів;
— налагодженість робочих процесів;
— конверсійність.

Щоб взяти участь в тестуванні просто залиште заявку на сайті. Після цього з вами зв'яжеться співробітник Ringostat. Домовтеся про проведення тестування і його час. Через дві години ви отримаєте точне уявлення про роботу вашого відділу продажів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі