Роби передзамовлення на  "Євро і боротьба ідей"

Роби передзамовлення на 
Книжка «Євро і боротьба ідей» вже доступна для попереднього замовлення. Цей нон-фікшн обов’язковий до прочитання для всіх, хто хоче зрозуміти, куди прямує Європа – і як світогляди можуть перешкоджати міжнародній співпраці.

Єврозоні вже 20 років, але досі Європейському Союзу не вдалося налагодити її ефективне функціонування. Спостереження за низкою криз у Греції, Іспанії та Італії наштовхнули Маркуса К. Бруннермаєра, професора економіки з Німеччини, Гарольда Джеймса, англійця та історика економіки, та Жан-П’єра Ландо, колишнього заступника голови Банку Франції, на власне дослідження.

Проаналізувавши історію розвитку ЄС, автори з’ясували, що причина проблем – у культурних розбіжностях між країнами-засновницями Європейського Союзу, Францією та Німеччиною. Якщо для Франції важливі гнучкість та відчуття єдності, в Німеччині цінують дотримання правил та інтереси економіки. Дослідники переконані, що вихід із кризи можливий лише за умови поєднання цих відмінностей.

Створення видання українською є результатом тісної співпраці видавництва «Основи» та групи ICU. Вихід книги «Євро і боротьба ідей» запланували до 20-ліття із введення євро у безготівковий обіг. Офіційно це відбулося 1 січня 1999 року.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі