Розпочат прийом заявок на участь у конкурсі для студентів з будь-якого регіону України

Розпочат прийом заявок на участь у конкурсі для студентів з будь-якого регіону України
Віктор Купріянець виступає спонсором та організатором соціальної програми матеріальної допомоги українським студентам - EducationUA 2019.

За умовами програми буде проведено конкурс та обрано двох переможців, які отримають гранти в розмірі 10 000 грн на кожного. Призові кошти будуть направлені на оплату за навчання в їх українських ВУЗах. Для участі у конкурсі студентам потрібно підготувати невелику аналітичну роботу на одну із запропонованих нами тем. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна. Конкурс триватиме с 22 квітня по 31 липня 2019 року.

Офіційними спонсорами та організаторами програми виступають компанія Ladyspace та SMMdriver. З деталями проведення конкурсу можна ознайомитись на сторінках сайтів кожного з грантодавців:

https://ladyspace.com.ua/educationua

https://smmdriver.com/educationua

Сподіваємося на Вашу допомогу у розповсюдженні інформації щодо початку прийому заявок на участь у конкурсі для студентів з будь-якого регіону України. Ваша інформаційна підтримка також буде поширювати саму ідею матеріальної підтримки талановитих студентів для інших представників малого та середнього бізнесу. Хтось організує подібну програму самостійно, хтось вирішить приєднатися конкретно до нашої. Але цілком зрозуміло, чим більше людей та підприємців дізнаються про таку програму, тим більше грантів та призових місць буде доступно для наших з вами дітей та молодого покоління.

Організатори проекту EducationUA в Україні,

Наталія Узарська - засновник студії краси та академії Ladyspace,

Віктор Купріянець - керівник сервісу просування в інстаграм SMMdriver.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі